rootfoot

Idei de purtat rochiile rosii de zi

Atunci cand gasim o rochie de zi care pare sa fi fost creata special pentru noi, ne-am dori sa o putem purta in fiecare moment. Evident, in stiluri si combinatii vestimentare diferite, astfel incat sa surprindem neincetat prin aparitia noastra. De aceea, astazi venim cu o propunere de rochie rosie de zi pe care poti sa o adaugi cu succes garderobei tale feminine, intrucat aceasta este deosebit de versatila, si iti oferim si cateva idei din care te poti inspira atunci cand vrei sa porti rochia ta de zi rosie preferata. 

 

Recomandarea Miss Grey: rochia rosie midi Aida, un accesoriu versatil

 

Pentru ca bucuria este cu atat mai mare cu cat reusesti sa adaugi garderobei tale o rochie rosie versatila, iti recomandam sa optezi pentru rochita Aida. De lungime midi si croita in linie conica, rochia rosie midi reuseste sa iti puna in valoare formele intr-o maniera deopotriva feminina, delicata si usor provocatoare, pastrand simplitatea si sobrietatea imaginii tale.

Optiunea perfecta pentru cele mai speciale evenimente sau pentru o zi petrecuta la birou ori in oras cu prietenele, iar cordonul negru contrasteaza seducator si iti pune talia in evidenta, conferindu-ti o alura chic, iar manecile lungi transforma aceasta piesa vestimentara intr-una perfecta pentru zilele capricioase de primavara. Perfecta pentru sezonul de primavara datorita manecilor lungi si materialului din care este confectionata, rochia rosie midi Aida va deveni un accesoriu favorit in sifonierul tau, cu siguranta. 

 

Rochiile rosii office - idei de accesorizare

 

   
Daca rochita Aida face deja parte din garderoba ta, sau intentionezi sa o ahcizitionezi in viitorul apropiat, una dintre ideile noastre pe care ti le recomandam este sa o porti ca tinuta office: in combinatie cu o pereche de dresuri negre, o pereche de pantofi stiletto sau cizme cu toc, sau chiar si cu botine ori cizme joase, fara toc, rochia rosie Aida devine un accesoriu mai mult decat potrivit pentru o zi petrecuta la birou. 

 

Rochiile rosii elegante pentru evenimentele speciale

 

O alta sugestie de a purta rochia Aida rosie se rezuma la evenimentele speciale: fie ca este vorba despre o cina romantica, despre o iesire in oras cu prietenele sau despre o nunta, un botez ori o aniversare speciale, rochia eleganta rosie Aida poate sa fie alegerea potrivita. Combinata cu un colier statement si o pereche de sandale ori pantofi stiletto aurii sau argintii, si cu un clutch in aceeasi nuanta, rochia eleganta rosie Aida va atrage toate privirile. 

Tu cum alegi sa porti rochiile rosii de zi versatile? Abia asteptam sa ne surprinzi cu ideile tale!

 

Missgrey @ May 13, 2017 +