rootfoot

Rochia rosie: 3 idei de accesorizare

O rochie rosie poate fi o piesa vestimentara destul de vibranta si puternica din punct de vedere cromatic, insa, daca este purtata corect, poate crea un look care pare deopotriva clasic si seducator. Atunci cand iti alegi accesoriile pe care sa le porti cu rochia ta rosie, opteaza pentru piese simple, care adauga un plus de farmec si contrast tinutei tale, fara sa atraga prea mult atentia. Fiind pretioasa prin definitie, rochia rosie trebuie pastrata ca punct focal al intregii tale tinute. 

Gandeste monocromatic! Cureaua neagra este una dintre cele mai bune optiuni atunci cand vine vorba de accesorizarea unei rochii rosii. Evident, alege o curea neagra eleganta, care nu da senzatia ca ar putea fi purtata ca rochie-rosie-scurtaaccesoriu pentru pantaloni. In general, acest accesoriu confera rochiei rosii o alura classy si iti pune in evidenta formele feminine. Intr-o tinuta monocromatica, poti, de asemenea, sa combini diverse nuante de rosu. Rosul aprins poate sa iti incarce prea mult tinuta, daca il porti la fiecare accesoriu. In schimb, opteaza pentru diverse nuante de rosu pentru a crea contrast, pastrand, totusi, aceeasi gama cromatica. Pantofii cu toc inalt in tonuri de bordo sunt ideali pentru completarea rochiei tale rosii. Aceasta nuanta este suficient de patrunzatoare incat sa imite alura clasica a negrului, conferind, totodata, un plus de culoarea picioarelor tale. In privinta bijuteriilor, alege-le pe acelea cu pietre pretioase rosii, precum rubinul. Auriul si argintiul sunt culorile ideale care pot sa completeze frumos o rochie rosie. In locul colierelor, alege cerceii si inelele ca principale bijuterii; acestea nu iti vor incarca tinuta si ii vor spori farmecul. Retine intotdeauna ca, prea multe accesorii rosii nu vor face decat sa induca in eroare ochii privitorilor si, astfel, sa iti strice tinuta. Opreste-te la doua sau trei bijuterii fine, care sa completeze rochia ta rosie. 

Pastreaza-ti alura clasica cu alb si negru! Negrul este o culoare neutra foarte puternica, ce poate sa se evidentieze intr-o tinuta alcatuita cu o rochie rosie fara sa ii rapeasca acesteia farmecul. Daca rochia ta nu contine deja un accesoriu in talie, adauga o curea eleganta neagra si sporeste-i farmecul! De asemenea, accesoriile negre alese corect pot sa iti confere o alura seducatoare, mai ales in combinatie cu o rochie rosie. Poarta-ti rochia rosie in combinatie cu un sal din dantela neagra si cu un clutch cu insertii din dantela neagra, completandu-ti tinuta cu o pereche de pantofi stiletto negri. Eleganta deosebita a rochiei tale rosii poate fi obtinuta si daca o accesorizezi cu alb. Sandalele albe cu toc inalt sau bratarile albe sunt doua accesorii care vor schimbda radical efectul pe care tinuta ta il are asupra privitorilor. Accesoriile albe sunt in special recomandate pentru lunile de vaqra, cand negrul poate parea mult prea incarcat. De asemenea, poti opta pentru accesorii cu model in alb si negru - fie ca vorbim despre un clutch sau despre pantofi, intrucat acestea vor reprezenta incat un punct de interes in cadrul tinutei tale. Iti amintesti perlele acelea pe care nu le-ai mai purtat de la petrecerea de anul trecut a prietenei tale? E timpul sa le reinventezi in combinatie cu rochia ta rosie, si sa iti creezi o tinuta deosebit de eleganta.

Adauga un plus de stralucire rochiei rosii! Daca vrei sa obtii o imagine eleganta, in stil glam, cu ajutorul rochiei rosii, nu este nevoie decat de cateva accesorii de argint sau aur. In general, metalele pretioase au suficient de multa stralucire pentru a fi ele insele elegante, iar in combinatie cu o rochie rosie, efectul pe care il au este deosebit de sofisticat. 

Confectionata din voal de matase in tonuri vibrante de rosu, rochia rosie scurta Mikaela se remarca printr-un design tineresc si elegant. Cupele si aplicatia pretioasa din talie nu numai ca iti pun in evidenta formele feminine, dar iti confera o aparitie spectaculoasa. Ideala pentru evenimentele din zilele calduroase de vara, rochia rosie scurta nu poate lipsi din garderoba ta festiva, intrucat este suficient de permisiva incat sa o porti la cele mai variate ocazii si sa arati inttodeauna diferit. 

Te invitam pe www.MissGrey.ro, sa iti alegi rochia rosie favorita pe care sa o accesorizezi tinand cont de sfaturile pe care tocmai ti le-am prezentat! 

 

Missgrey @ Aug 10, 2015 +