rootfoot

Rochiile din catifea verde - accesorile obligatorii pentru petrecerile de iarna

Imbracamintea pentru care optam spune intotdeauna ceva despre noi si despre personalitatile noastre. Ea este in concordanta cu tot ceea ce ne inconjoara, reflectand, intr-o mai mica sau mai mare masura, perceptia despre lume. In combinatie cu o atitudine potrivita, vestimentatia devine un instrument de (auto)cunoastere, prin intermediul careia noi putem sa comunicam celor din jur detalii subtile despre personalitatea noastra. Acum, poti intelege de ce rochiile din catifea verde sunt absolut indispensabile pentru petrecerile de iarna; iar daca nu iti este clar, incercam sa iti explicam pe larg in randurile care urmeaza.

 

Rochiile verzi si semnificatia acestora - de ce sunt un must-have in sezonul rece?

 

Exista mai multe detalii care ne atrag atentia la o rochie, sau la orice alt tip de imbracaminte. Culoarea este unul dintre elementele cele mai evidente, si adesea poate fi definitorie pentru perceptia pe care privitorii si-o formeaza despre noi. De aceea, este important sa intelegem semnificatia pe care rochiile verzi o are si de ce acestea se asociaza perfect cu peisajul anotimpului rece. Cand vorbim despre rochii verzi, ne referim la o multitudine de nuante de verde, care mai de care mai diverse, care reusesc sa flateze pe oricine. Toate miturile conform carora o anumita culoare nu te avantajeaza pot sa fie daramate, pentru ca exista atat de multe tonuri ale aceleasi culori incat este imposibil sa nu gasesti una care sa te avantajeze. Rochiile verzi de catifea sunt perfecte in sezonul rece din mai multe motive, unul dintre acestea fiind tocmai faptul ca verdele are o simbolistica foarte vasta si impresionanta.

Culoare a balantei si a armoniei, verdele echilibreaza emotiile si ratiunea, reprezentand, de asemenea, o culoare a cresterii, a renasterii si a energiei. Un sanctuar care iti permite sa te indepartezi de stresul si problemele cotidiene, verdele creeaza confort emotional si spiritual, aducand relaxare si fiind, in fond, o culoare pozitiva din punct de vedere psihic si emotional. Astfel, intelegem de ce in sezonul rece, cand tendinta noastra este sa devenim mai posomorati din cauza felului in care natura se manifesta, este esential sa ne echilibram starea chiar si prin vestimentatia pe care o purtam.

 

Fiind un material de o luxurianta aparte, care nu se demodeaza ci isi pastreaza o eleganta eterna, catifeaua este obligatorie pentru garderobele noastre. Din pacate, aceasta nu poate sa fie purtata in orice anotimp, fiind o textura care atrage atentia si care incarca oarecum imaginea daca nu este purtata la momentul potrivit. In sezonul de toamna-iarna, rochiile din catifea sunt ideale pentru ca ne ofera atat confortul de care avem nevoie pentru a ne simti bine, cat si o eleganta inedita, pe care nu avem cum sa o afisam in alte sezoane.

 

Rochii verzi de catifea pentru petrecerile de iarna

 

Ultimele colectii Miss Grey au in centru rochiile din catifea, tocmai pentru ca ne dorim sa iti oferim o experienta completa in ceea ce priveste alegerea modelului potrivit pentru tine. Simple sau sofisticate, cu insertii de dantela si aplicatii florale sau cu franjuri si margele, rochiile de catifea verde marca Miss Grey se potrivesc oricarei categorii de evenimente speciale si iti permit sa iti conturezi o imagine de o sofisticare incontestabila.

 

Surprinde cu o rochie de catifea verde fara maneci

 

Poti sa surprinzi prin tinuta ta festiva la orice eveniment special de sezon, daca optezi pentru o rochie de catifea verde fara maneci. Acordand o atentie deosebita detaliilor, Miss Grey iti pune la dispozitie o gama variata de rochii de catifea cu ajutorul carora sa impresionezi placut si sa atragi toate privirile la ocaziile de sezon. Sugestia noastra de astazi? Rochia de catifea verde Medeea, de lungime midi, care reuseste sa se muleze subtil pe liniile siluetei tale, sporindu-ti feminitatea. Alura senzuala conferita de rochia verde de catifea rezulta si din design-ul cu bust tip corset si cupe, care iti infrumuseteaza bustul si care iti accentueaza talia. Insertiile de tulle semi-transparent din zona bustului sunt un detaliu pe cat de simplu, pe atat de atragator. Perfecta in combinatie cu un colier statement in tonuri de auriu sau argintiu, rochia de catifea verde Medeea reuseste sa te aduca in centrul atentiei si sa sublinieze stilul tau unic si calitatile tale naturale.

 

Idei de accesorizare pentru rochiile verzi din catifea

 

Rochiile din catifea verde sunt absolut indispensabile pentru petrecerile de iarna si trebuie accesorizate corespunzator. Descopera in acest articol sugestiile noastre vizavi de accesorizarea unei rochii elegante verzi din catifea

 

 

Rochii din catifea la reducere - esenta feminitatii

 

Pentru momentele in care iti doresti sa cuceresti universul prin aparitiile tale festive, ti-am pregatit trei recomandari de rochii din catifea verde, pe care sa le achizitionezi la jumatate de pret, in aceasta perioada. Diferite prin design si stil, dar pastrand aceeasi eleganta debordanta, rochiile verzi din catifea marca Miss Grey iti transforma garderoba festiva pe deplin, adaugand o pata de culoare si de eleganta tinutelor tale:

 

Rochia din catifea verde Medeea

 

Urmarindu-ti subtil liniile siluetei, rochia Medeea impresioneaza prin design-ul creat astfel incat sa iti puna in valoare formele feminine, dar si prin nuanta vibranta de verde smarald. Decolteul in forma de inima iti pune in valoare bustul, in vreme ce design-ul fara maneci iti permite sa o accesorizezi in cele mai variate moduri: fie ca alegi sa o combini cu un sal, cu un colier extravagant sau alte accesorii deosebite, rochia de catifea va arata intotdeauna superb, si o poti purta in stiluri diferite, in functie de eveniment.

 

Rochia din catifea verde Irissa

 

De lungime midi, rochia Irissa cucereste orice privire atat datorita design-ului, cat si datorita tonurilor bogate de verde smarald. Absenta decolteului este compensata de spatele decupat, conturat de falduri bogate, care iti confera o alura seducatoare si feminina si care transforma rochita intr-o piesa vestimentara unica. Ideala pentru evenimentele de seara, sau pentru brunch-uri ori cine romantice, rochia din catifea verde cu spatele gol poate fi purtata la orice ocazie, intotdeauna transformandu-te pe deplin, conferindu-ti o nota de sofisticare greu de obtinut prin intermediul altor tinute.

 

Rochia din catifea verde Sandra

 

Confectionata integral din catifea verde, rochia midi Sandra se face remarcata prin nuanta luxurianta de verde smarald, si se distinge prin design-ul conic, creat in asa fel incat sa iti puna formele in valoare si rochie-catifea-verde-reduceresa iti valorifice la maximum feminitatea. Decolteul in V, conturat atent de insertiile de dantela neagra, nu numai ca iti infrumuseteaza bustul, dar adauga un plus de eleganta intregii tale tinute, desavarsind-o. In plus, detaliul din dantela neagra de la spate iti asigura, prin jocurile de transparente, o alura misterioasa si seducatoare. Fara sa aiba nevoie de foarte multe accesorii, rochia din catifea verde poate fi purtata cu succes la cele mai deosebite evenimente, transformandu-te in centrul atentiei.

Descopera colectiile de rochii din catifea by Miss Grey, si asigura-te ca la petrecerile din acest sezon te vei face remarcata!

Missgrey @ Dec 08, 2016 +