rootfoot

Idei de accesorizare pentru rochiile elegante verzi din catifea

Noul an ne surprinde placut cu o alegere excelenta pentru culoarea anului: greenery, despre care vorbeam intr-unul dintre articolele precedente, care este o superba nuanta de verde ce flateaza orice piesa de imbracaminte; cu siguranta bluzitele si accesoriile tale verzi asteapta cuminti sa fie purtate cu incredere in acest an, insa daca te uiti cu atentie, poti constata ca dintre alegerile tale (in special pentru anotimpul rece) lipseste cu desavarsire o rochie eleganta verde pe care sa o porti de fiecare data cand simti nevoia sa fii admirata si mai feminina decat de obicei. De aceea, venim in ajutorul tau cu o propunere incantatoare de rochie verde eleganta care sa devina imediat unul dintre articolele de imbracaminte preferate pentru anul 2020

 

Ce modele de rochii verzi elegante si de ocazie poti gasi la Miss Grey?

 

Inainte sa te inspiram cu sugestiile noastre vizavi de accesorizarea unei rochii elegante verzi, ar trebui sa iti spunem ce tipuri de rochii elegante si de ocazie verzi poti gasi in magazinul nostru online. Si incepem prin a puncta faptul ca indiferent de ce preferinte in materie de stil ai si indiferent de culorile pe care le preferi, selectia noastra de rochii verzi iti va oferi tot ce ai nevoie pentru a face cea mai buna alegere. Gama cromatica se intinde de la tonurile dramatice de verde smarald, pana la nuantele joviale de verde crud; in plus, regasesti printre creatiile noastre atat rochii elegante verzi lungi,rochie verde eleganta scurta cat si midi sau scurte, iar multe dintre acestea s-au bucurat intotdeauna de cea mai mare popularitate. Design-urile rochiilor elegante si de ocazie verzi sunt atat de diverse, incat se potrivesc pentru orice tip de silueta; mai mult decat atat, multe dintre cele mai frumoase rochii elegante si de ocazie verzi sunt acum disponibile la reducere, cu preturi pana la 60% mai mici.

Propunerea noastra de astazi este rochia verde eleganta scurta Fabiola, confectionata din catifea fina, cu o croiala in linie A, special creata pentru a-ti valorifica talia si pentru a minimiza orice defect; rochia este infrumusetata cu o broderie florala multicolora aplicata manual, si are maneci trei-sferturi, putand fi purtata cu succes si in sezonul rece. Deisgn-ul rochitei verzi ii ofera o versatilitate incredibila, de care poti profita in fiecare zi.

 

Poarta rochiile verzi scurte in tinute office de iarna

 

Dat fiind faptul ca textura bogata a catifelei iti permite sa porti acest gen de accesorii vestimentare exclusiv in sezonul rece, poti alterna tinutele office obisnuite cu rochiile office verzi elegante. Rochia verde eleganta Fabiola se potriveste de minune cu o pereche de cizme inalte, peste genunchi, cu sau fara toc, si cu un dres opac. Poti opta pentru un blazer confotabil, iar in ceea ce priveste culorile te sfatuim sa te rezumi la gama cromatica a rochitei - si anume - la tonuri de verde smarald si rosu.

 

Rochiile verzi elegante in tinutele de ocazie

 

Daca seara ai un eveniment special si nu ai suficient timp la dispozitie sa schimbi integral tinuta, poti sa porti rochia verde scurta Fabiola in combinatie cu o pereche de stiletto rosii si un machiaj discret, si vei reusi sa te faci remarcata prin finete si rafinament. Rochita Miss Grey iti permite sa o accesorizezi intr-o multitudine de stiluri, datorita caracteristicilor care ii asigura un grad ridicat de versatilitate. Totul depinde de nivelul tau de imaginatie si indrazneala in ceea ce priveste combianrea accesoriilor de diverse tipuri si culori pentru a crea tinute unicat, care sa iti aduca complimente.

Missgrey @ Jan 11, 2017 +