rootfoot

Rochiile negre simple din dantela: secretul unei garderobe complete

Ieri ai primit o invitatie la o petrecere aniversara in weekend. Esti entuziasmata si astepti cu nerabdare sfarsitul saptamanii. Iti alegi cu grija coafura, accesoriile, dar... te gandesti cu ce anume sa te imbraci. Pentru ca, desigur, iti doresti sa impresionezi prin prezenta ta fermecatoare. Parca nicio rochie din sifonierul tau nu te mai multumeste, si ti-ai dori altceva. Ceva care sa fie, totusi, un accesoriu vestimentar pe care sa il porti si saptamana viitoare, poate la intalnirea romantica pe care o astepti cu sufletul la gura. 

Rochiile negre simple sunt secretul pentru astfel de momente: farmecul lor nemuritor transcende timpul, trendurile si moda; iti asigura garantia unei aparitii feminine, misterioase, usor provocatoare si de o eleganta incomensurabila. Acum stii ce ii lipseste garderobei tale pentru a fi completa. 

rochie-neagra-simpla-din-dantelaAlegerea unei rochii negre simple nu este atat de usoara pe cat pare, caci trebuie sa ai in vedere foarte multi factori: materialul, gradul de eleganta pe care ti-l doresti de la noul accesoriu, design-ul care sa iti flateze silueta, lungimea rochitei tale favorite... Stii cu certitudine doar ca vrei sa ai in sifonierul tau o rochie neagra simpla care sa inspire feminitate, rafinament, delicatete, senzualitate si care sa se plieze personalitatii tale. 

Desi pare de necrezut, acest accesoriu exista. Iar daca nu il poti vizualiza, permite-ne sa te inspiram cu una dintre cele mai frumoase propuneri care poarta amprenta Miss Grey: rochia neagra simpla Ingrid. Confectionata in intregime din dantela fina, rochia eleganta din dantela neagra reuseste sa iti puna in valoare intr-o maniera cat se poate de delicata formele feminine,d atorita croielii conice, care ii permite sa se muleze discret pe formele tale. Cu o lungime perfecta, situata cativa centimetri deasupra genunchilor, rochia neagra simpla din dantela iti ofera confortul de care ai nevoie pentru a te simti in forma pe ringul de dans, dar si atragatoare, simultan. 

Detaliile semi-transparente din zona spatelui si a bustului asigura o nota de senzualitate si mister feminin, elemente care cu siguranta te vor scoate din anonimat oriunde ai alege sa o porti. Perfecta in combinatie cu o pereche de pantofi stiletto rosii, un ruj pasional si un clutch discret, rochia neagra simpla din dantela Ingrid va deveni subit accesoriul tau vestimentar favorit. 

Spre deosebire de o rochie neagra simpla din jerse, rochia neagra din dantela are o eleganta aparte, rezultata din imbinarea clasicei little black dress  cu o textura adorata in lumea modei, de o feminitate exceptionala. 

Tu unde ai alege sa porti rochiile negre simple din dantela Miss Grey?

Missgrey @ Nov 08, 2016 +