rootfoot

Cele mai frumoase rochii de seara de la Cannes 2017

A 70-a editie a Festivalului de film de la Cannes s-a incheiat cu o explozie de eleganta, iar cele mai frumoase rochii de seara au stralucit pe covorul rosu, spre fascinatia privitorilor. Haideti sa vedem care sunt vedetele care au ocupat centrul atentiei, instalandu-se confortabil in postura divelor fabuloase, admirate de o lume intreaga.

 

Uma Thurman si rochia fermecata cu ciucuri aurii


Una dintre cele mai frumoase rochii de seara de la Cannes, si probabil cea mai naucitoare, a fost purtata de Uma Thurman, a carei prezenta tonica a completat perfect rochia aurie cu ciucuri zglobii. Invaluindu-i silueta zvelta in cel mai delicat si senzual mod cu putinta, tinuta se pare ca a oferit si un adorabil efect sonor, fosnind la fiecare pas al superbei actrite.

 

Jessica Chastain a descoperit rochia perfecta?


Chiar daca nu suntem inca siguri ca irezistibila actrita cu parul rosu a descoperit rochia perfecta, macar putem spune fara teama ca in ultima seara a festivalului a purtat una din cele mai frumoase rochii de seara.

Tinuta Jessicai Chastain a imbinat armonios un decolteu senzual, un spate decupat, o trena, drapaje dramatice, un slit lateral si o broderie magnifica, rosie, in forma de pana. Cerceii orbitor de frumosi si pantofii rosii din catifea, cu bareta pe glezna, au completat o aparitie despre care se va vorbi mult timp de-acum incolo, printre fashioniste si nu numai.

 

Diane Kruger si Juliette Binoche, cu umerii la vedere

   

Cele doua actrite au ales sa poarte cele mai frumoase rochii de seara negre, de o eleganta indiscutabila, fiecare impresionand prin cate un detaliu original, obligatoriu in tinutele de ocazie ale acestei veri.

 

Diane Kruger a aratat impecabil intr-o rochie cu umerii goi si maneci cu un volum dramatic de inspiratie gotica, iar accesoriile alese, un colier cu diamant galben si un clutch pretios au creat un ansamblu echilibrat si fascinant.

 

O varianta inedita a rochiei de seara negre a purtat Juliette Binoche. Modelul cu decolteul asimetric, pe un umar, i-a pus in valoare luminozitatea naturala a pielii, iar accesoriile inspirate au conturat o imagine ireprosabila.

   

La sfarsitul celor douasprezece zile pline de fast si rafinament ale Festivalului International de film de la Cannes, putem spune ca stilul vestimentar al acestui an a beneficiat de o infuzie binevenita de extravaganta, senzualitate, jocuri de transparenta si indrazneala, iar cele mai frumoase rochii de seara de pe covorul rosu „sunt bune” nu doar de admirat, ci si ca sursa de inspiratie.

 

Missgrey @ May 29, 2017 +