rootfoot

Rochii midi de ocazie pe care trebuie sa le ai

Rochiile midi de ocazie sunt una dintre cele mai la indemana solutii pentru tinute memorabila, indiferent de evenimentul la care trebuie sa participi. Versatile din punct de vedere a adaptabilitatii la codurile vestimentare specifice tinutelor festive, rochiile midi de ocazie au capacitatea de a se potrivi de minune, indiferent de sezon, cu orice eveniment. Simplu de purtat si usor de accesorizat, ele sunt de nelipsit din
 garderoba oricarei femei, motiv pentru care astazi le dedicam un articol special. 

rochie-midi-de-ocazieRochiile midi au lungimea perfecta; acest lucru este afirmat de catre toti designerii si creatorii de moda de pe scena internationala, tocmai pentru ca lungimea lor se situeaza undeva ntre genunchi si glezna, in functie de model; fie ca acopera genunchiul cu cativa centimetri, fie ca sunt mai aproape de glezna ca lungime si de rochiile maxi, rochiile midi intotdeauna se vor adapta oricarei categorii de eveniment. In functie de conformatia siluetei tale, poti gasi rochii midi de ocazie care sa ti se potriveasca si care sa te puna in valoare; fie ca preferi closurile, fie ca preferi croiurile conice care au capacitatea de a se mula discret pe formele tale, intotdeauna vei gasi o rochie midi care sa te incante si care sa te puna in valoare. Iata propunerile noastre:

Confectionata din dantela pretioasa cusuta cu fir irizant auriu, rochia midi de ocazie Amira impresioneaza, pe de o parte, datorita texturii luxuriante a materialului din rochie-midi-de-ocaziecare este confectionata si, pe de alta parte, datorita culorii neutre cu accente delicate, care ii asigura un plus de versatilitate. 

Daca preferi abordarile mai feminine, cu accente romantice, iti recomandam rochia midi de ocazie Ingrid, confectionata din dantela cu paiete. Nuanta pastelata de somon, in combinatie cu textura rafinata a dantelei, o transforma intr-un articol vestimentar care te va aduce in centrul atentiei oriunde ai alege sa o porti, pastrand, totodata, o alura eleganta. Croiala conica ii ofera abilitatea de a-ti sublinia discret formele feminine, oferindu-ti inca un motiv pentru care trebuie sa o ai in garderoba. 

Tu ce rochii midi de ocazie preferi, dintre modelele pe care ti le punem la dispozitie pe site? 

Missgrey @ Jun 27, 2016 +