rootfoot

Delicatete si rafinament: rochiile bordo din dantela

Anul acesta, rochiile bordo au devenit atat de populare, incat au inlocuit clasicele rochii negre in garderobele si preferintele fiecarei femei. Si le-au inlocuit atat de bine, incat oricine a imbratisat trendul rosului-bordo a cucerit si impresionat prin aparitiile sale. Fiind o culoare senzuala, orice nuanta de rosu-bordo, cunoscut si sub denumirile de marsala sau burgundy, transforma pe deplin imaginea unei femei, cu atat mai mult cu cat aceasta poarta o rochie bordo. Inutil sa mai mentionam rochie-dantela-bordo-cu-paietecat de versatile sunt rochiile bordo si celelalte obiecte vestimentare care poarta amprenta nuantelor de marsala... Daca rochiile bordo devin voal faceau furori in vara, toate accesoriile si piesele vestimentare burgundy s-au potrivit de minune cu atmosfera de toamna. Iar daca acum ne imaginam contrastul splendid dintre tonurile de bordo si albul zapezii, stim deja ca vom ramane la fel de indragostite de aceasta culoare si pe parcursul iernii. In fond, trendul marsala s-ar putea sa dureze mult mai mult decat anul 2015, avand in vedere popularitatea acestuia in lumea modei.

Se apropie o serie de evenimente speciale pentru care trebuie sa iti alegi tinute ireprosabile si fermecatoare. Si, pentru ca nu mai ai decat aproximativ o saptamana pana la petrecerea de Craciun, ti-am pregatit doua recomandari de rochii bordorochie-dantela-bordo-cu-paiete din dantela pe care sa le porti in acest sezon. De ce dantela? Pentru ca iti vei dori sa fii cea mai stilata si eleganta femeie la ultimele evenimente ale acestui an, iar cea mai sigura modalitate de a obtine eleganta suprema este sa porti rochii confectionate din unul dintre cele mai speciale materiale din lume: dantela, care a fost si ramane o bijuterie in lumea modei, inca din timpuri stravechi. Iar combinatia dintre nuantele de bordo si texturile rafinate ale dantelei este atat de savuroasa, incat rochiile bordo din dantela devin un must have.

Fii provocatoare si delicata purtand rochia de seara scurta Renata. Confectionata din dantela fina, brodata cu fir de paiete, rochia bordo scurta impresioneaza prin simplitate, delicatete si rafinament. Intr-un design simplu, creat astfel incat formele tale feminine sa fie puse in valoare, rochia bordo din dantela fina se muleaza discret pe liniile siluetei tale, in vreme ce bustul iti este pus in evidenta datorita decolteului in V, atent conturat de detalii rafinate din dantela. In plus, feminitatea si eleganta iti sunt sporite datorita spatelui usor decupat, iar tinuta ta este finisata prin intermediul paietelor, care iti aduc plusul de stralucire de care ai nevoie pentru a radia si a transmite eleganta suprema.

Alege o rochie din dantela bordo de lungime midi, si transforma-te intr-o printesa rafinata pentru o seara. Brodata cu fir de paiete, rochia de seara bordo din dantela iti urmareste subtil liniile corpului, punandu-ti in evidenta formele feminine. Remarcabila datorita designului cu umerii lasati, rochia bordo din dantela iti confera un stil aparte, datorita faptului ca iti permite sa o accesorizezi cu bijuterii de tip statement, care iti definitiveaza tinuta, adaugandu-i nota finala de stil si sofisticare. 

Alege-ti rochiile bordo din dantela favorite, dintre modelele pe care ti le punem la dispozitie pe site, si impresioneaza prin delicatete si rafinament, la ultimele petreceri ale acestui an - care trebuie sa fie memorabile! 

Missgrey @ Dec 16, 2015 +