rootfoot

Cadouri de Craciun: bluze chic de dama pentru momente de neuitat

Craciunul e sezonul iubirii si al darurilor. In ceea ce ne priveste, cel mai pretios cadou pe care ni-l putem face in aceasta perioada este zambetul celor dragi, un zambet sincer, din inima, si stralucirea din ochi in momentul in care isi primesc cadoul daruit cu multa dragoste, onestitate si speranta de la cele mai dragi persoane. De Craciun, fericirea nu se masoara in pretul cadourilor pe care le daruim, ci in simbolul gestului in sine. Si, de foarte multe ori, cele mai simple cadouri dau nastere celui mai pur sentiment de fericire. Daca inca nu te-ai hoarat ce le vei darui celor mai dragi persoane din jurul tau, citesti articolul potrivit. Pentru ca mai ai mai putin de o saptamana pana la marea sarbatoare, Miss Grey iti recomanda un cadou de Craciun simplu, util si de efect: bluze casual chic cu motive specifice sezonului, menite sa flateze orice tip de silueta si foarte versatile. 

 

Bluzele elegante de dama - cele mai practice cadouri de Craciun


In momentul in care alegi cadourile de Craciun, gandeste-te nu numai la simbolistica, ci si la utilitate. Daca poti darui un obiect care poate fi intrebuintat in activitatea de zi cu zi, alege asta, in detrimentul unuicardigan bluza de dama lucru ce poate fi aruncat intr-un sertar si implicit uitat. De aceea, bluzele de dama sunt o optiune mai mult decat potrivita pentru a le darui celor mai dragi doamne si domnisoare din viata ta. Miss Grey iti pune la dispozitie doua modele de bluze casual chic cu motive specifice sezonului, care cu siguranta va incanta pe oricine. 

 

Cardigane si bluze de dama Miss Grey: daruieste confort

 

cardigan bluza de damaBluza asimetrica Inna, confectionata din catifea neagra si cu o superba aplicatie vesela si jucausa in forma de balerina, in partea frontala, poate fi purtata in activitatile zilnice care necesita o tinuta casual chic. Daca iti petreci seara de Craciun in familie, la colindat sau la un film, intr-un cadru intim, bluza de dama va atrage toate privirile si iti va conferi un aspect vesel. O poti purta fie cu tocuri, pentru un plus de eleganta, fie cu ghetute, caci, indiferent de forma in care alegi sa o combini cu alte piese vestimentare si accesorii, iti va flata silueta. 

Daca iti doresti sa surprinzi placut pe cineva cu o piesa vestimentara cu motive de Craciun, opteaza pentru bluza Stars, confectionata din aceeasi catifea neagra rafinata si cu o aplicatie din stelute in culori specifice sarbatorilor de iarna: rosu si alb, din paiete stralucitoare. 

 

 

Missgrey @ Dec 19, 2014 +