rootfoot

Cele mai frumoase rochii de petrecere

In sfarsit, ai primit o invitatie la cea mai cool petrecere de sezon, insa nu ai ce sa porti. Cautarea rochiilor de petrecere perfecte poate sa fie de-a dreptul stresanta. Foarte rar se intampla ca o femeie sa aleaga o rochie de petrecere care sa o scoata din anonimat si sa impresioneze instantaneu indiferent unde alege sa o poarte. Data viitoare cand iti cauti cea mai frumoasa rochie de petrecere, tine cont de urmatoarele sugestii pentru a te asigura ca vei intoarce privirile tuturor la orice eveniment.

Alegerea celor mai frumoase rochii de petrecere:

 

1.Tine cont de ocazie

 

Cat de formala este petrecerea la care participi? Daca trebuie sa participi la o cina festiva, ar trebui sa te orientezi sa alegi rochii de petrecere mai fromale, cu linii clasice si sa eviti acele modele care sunt prea scurte si pot fi confundate cu vestimentatia de club. Pentru evenimentele informale, abordarile non-conformiste sunt o alternativa perfecta. In acest caz, opteaza pentru rochii de petrecere cu detalii transparente, care sunt elegante si provocatoare simultan. O rochie de petrecere cu maneci trei-sferturi si insertii de dantela transparenta in zona bustului reuseste sa se potriveasca perfect ambelor categorii de evenimente.

2. Alege culoarea perfecta

 

Gandeste-te foarte bine care culori iti accentueaza cel mai bine trasaturile. Exista foarte multe optiuni in acest sens, si ai posibilitatea de a verifica ce nuanta ti se potriveste din mediul online. Sunt multe reviste rochie-de-petrecerecare iti recomanda culoarea perfecta pentru rochia ta de petrecere in functie de tonul pielii, culoarea parului si a ochilor. De asemenea, poti sa ceri aprerea prietenilor si a familiei. Spre exemplu, daca ai un ten masliniu, par si ochi inchisi la culoare, atunci nuantele stralucitoare de auriu si argintiu ti se potrivesc de minune. Orienteaza-te inspre tonuri vibrante sau pastelate de mov, roz sau auriu pentru rochiile tale de petrecere. Daca tenul tau este ivoire, atunci alege o rochie de petrecere care confera tenului tau nuante mai inchise. Albastrul imperial poate sa accentueze perfect un astfel de ten. Tonurile pastel reusesc sa flateze fericitele posesoare ale unui ten mai rozaliu. 

3. Tine intotdeauna cont de material

 

rochie-de-petrecereUn material de proasta calitate intotdeauna iese in evidenta. Investeste un buget mai consistent pentru a achizitiona rochii de petrecere din materiale de calitate, si te vei alege cu multe complimente. De asemenea, alege rochii de petrecere confectionate din materiale care reusesc sa minimizeze micile probleme sau defecte pe care iti doresti sa le pastrezi ascunse privirilor. 

4. Lasa deoparte ingrijorarea privind trendurile viitoare

 

Secretul succesului in alegerea celor mai frumoase rochii de petrecere care sa reziste in timp din punct de vedere al modei este sa optezi pentru un stil si o culoare care reuseste sa iti puna in evidenta trasaturile naturale si sa ti se potriveasca de minune. Rochiile de petrecere scurte cu fusta in clos, croite in linie A, spre exemplu, sunt ideale in acest sens.

Miss Grey iti propune sa optezi pentru rochiile de petrecere din catifea si dantela pretioasa Elisabeth. Perfecte pentru sezonul rece, rochiile de petrecere Elisabeth nu numai ca flateaza orice tip de silueta, dar reusesc sa transceanda timpul si sa se potriveasca unei game foarte variate de evenimente.

Delecteaza-te cu cele mai frumoase rochii de petrecere Miss Grey, si impresioneaza oriunde si oricand prin eleganta si armonie. 

Missgrey @ Nov 10, 2016 +