rootfoot

Poarta haine tari, si pastreaza-ti stilul!

Cu siguranta ti s-a intamplat cel putin o data sa vezi o rochie sau orice alta piesa vestimentara intr-o revista sau reclama si sa ti-o doresti enorm. Categoric, nu esti singura femeie care a trecut prin aceasta etapa. Probabil te intrebi ce anume ne retine in momentul in care haine tari ne atrag atentia si pe care le vrem neaparat. Cel mai probabil, este vorba despre un anumit instinct de conservare, pentru ca nu orice articol vestimentar dintr-o revista ni se potriveste. In momentul in care alegem elementele unei tinute, este imperios necesar sa fim atente la materiale, culori si tipul nostru de silueta. Astfel, ti-am pregatit cateva sfaturi despre cum poti sa porti haine fashion in asa fel incat sa arati bine si sa iti pastrezi, in continuare, stilul personal.
 

Unul dintre cele mai importante si usoare lucruri pe care le putem face este sa purtam culori care se potrivesc cu nuanta tenului nostru sau a trasaturilor noastre faciale. Ca sa intelegi mai bine, spre exemplu, in momentul in care ai ochii albastri si alegi o culoare in tonuri de albastru, vei reusi sa iti pui in evidenta frumusetea ta pur naturala. In schimb, daca alegi sa porti alb cand tu ai un ten palid, nu vei face decat sa iti distrugi imaginea, fara sa evidentiezi calitatile pe care le ai. Astfel, putem rezuma primul sfat astfel: studiaza cu atentie care sunt culorile care ti se potrivesc si care te pun in evidenta intr-o maniera placutam si cumpara-ti haine tari in acele nuante. Iti recomandam rochia Rose Marie, marca Miss Grey, pentru o aparitie de invidiat, indiferent de culoarea ochilor, caci violetul vibrant si dulce pune in evidenta orice tip de ten sau orice naunta a ochilor.

haine-fashion

TIP: Pentru a putea determina care sunt culorile indicate pentru tine, aseaza esarfe de mai multe culori in apropierea fetei si observa care dintre ele te prinde mai bine si iti evidentiaza trasaturile.

Daca alegi sa porti diverse tonuri ale aceleiasi nuante, vei obtine un superb efect de subtiere. Nuantele inchise sunt cele care produc iluzia slabirii cel mai mult, insa abuzul de culori monocromatice nu este indicat. In schimb, diverse combinatii intre negru si belumarin, alb, maro sau bej, pot sa reprezinte alternative incitante. Este esential ca numarul culorilor dintr-un singur outfit sa nu fie prea mare. Daca iti doresti un efect elegant si garantat de subtiere, iti recomandamrochia cu spatele gol Glow, croita din jerse de bumbac elastic si cu maneci si aplicatie pe spate din dantela neagra.

haine-fashion

Daca iti doresti sa creezi un echilibru intre proportiile tale, in cazul in care ai un bust foarte proeminent, adopta culori inchise in partea de sus a corpului si culori deschise in partea inferioara. Un efect deosebit il au hainele confectionate din materiale moi, vaporoase, care cad delicat pe corp si creeaza linii atragatoare si mai apetisante, comparativ cu materialele rigide.

Nu in ultimul rand, trebuie sa tii cont de faptul ca tendintele in moda nu trebuie insusite integral, cu atat mai mult cu cat consideri ca anumite haine fashion nu ti se potrivesc si nu te avantajeaza sub nicio forma. Si pentru ca am omis sa precizam accesoriile, trebuie sa stii ca acestea pot reprezenta un punct de reper in privinta stilului personal. Colierele lungi sau curelele late trebuie evitate de catre femeile cu bustul foarte mare.

Acceseaza www.MissGrey.ro, si alege-ti haine tari si haine fashion pe care sa le porti tinand cont de cateva elemente de bun gust si de stilul personal, astfel incat sa fii intotdeauna frumoasa si stralucitoare!

Missgrey @ Sep 10, 2014 +