rootfoot

Ce rochii de primavara purtam anul acesta?

Daca pana acum rochiile de primavara erau undeva uitate in sifonierul nostru, a sosit timpul in care trebuie sa le plasam printre primele noastre optiuni vestimentare. Vremea incepe sa fie din ce in ce mai prietenoasa, iar, in semn de multumire, noi ar trebui sa ii raspundem cu tinute pe masura. Desigur, fiecare nou sezon vine, pentru orice femeie, la pachet cu clasica intrebare: oare ce rochii de primavara se poarta anul acesta? Si daca se intampla ca si tu sa iti adresezi, in ultima vreme, aceasta intrebare, atunci citesti articolul potrivit. 

rochie-de-primavara-print-floralAtunci cand am lansat prima colectie de primavara din acest an, ti-am pregatit si cateva modele inedite de rochii de primavara pe care sa le adaugi cu succes noii tale garderobe de sezon. Versatilitatea este una dintre caracteristicile esentiale pe care o rochie de primavara perfecta trebuie sa le aiba, pentru a merita achizita. Pentru ca nu este suficient sa iti reimprospatezi sifonierul cu rochii elegante pe care nu le poti purta decat in anumite contexte, si pentru ca femeia moderna este activa si dinamica, iar ea are nevoie de tinute care sa poata fi cat mai usor customizate in functie de context. Iata ce recomandari avem astazi, pentru tine:

Opteaza pentru rochia de primavara scurta cu print floral Capri. Confectionata din bumbac imprimat, rochia de primavara scurta impresioneaza prin alura usor romantica conferita de cele doua volanase de larochie-de-primavara-scurta-cu-volane nivelul fustei, in tandem cu imprimeul fresh si jucaus in culori vesele. Confortabila, dar in acelasi timp deosebit de feminina, rochia de primavara poate constitui piesa vestimentara fundamentala pentru o tinuta eleganta de sezon, sau baza unei tinute casual chic, in functie de felul in care tu alegi sa o accesorizezi si sa o combini cu alte articole vestimentare. 

Daca te numeri printre admiratoarele liniilor geometrice si a culorii rosu, iti recomandam rochia de primavara scurta Sicily. Confctionata din bumbac imprimat, rochia de primavara aduce o alura proaspata garderobei si imaginii tale de sezon datorita design-ului jucaus cu accente romantice, menit sa flateze orice tip de silueta. Volanele de la nivelul fustei vor atrage cu siguranta atentia oricarui privitor, in vreme ce carourile scolaresti iti ofera posibilitatea de a purta rochia de primavara chiar si in momentele in care ai nevoie de o tinuta eleganta, cu tenta formala, dar usor indrazneata.

Tu ti-ai ales rochiile de primavara pe care sa le porti in acest sezon? 

Missgrey @ Apr 02, 2016 +