rootfoot

Cele mai frumoase combinatii de culori in tinute elegante

De ce sa faci combinatii de culori cand poti arunca la repezeala pe tine un outfit moncrom din cap pana in picioare, care nu-ti complica viata cu dilema asortarii accesoriilor?

 

Pentru ca o astfel de comoditate se traduce deseori printr-o blazare vestimentara care isi lasa amprenta si pe buna ta dispozitie. De ce sa te plictisesti singura, si pe ceilalti invitati de la petrecere, imbracand o rochie neagra pe care nu ai curaj sa o accesorizezi altfel decat cu pantofi negri si clutch negru? Sa faci combinatii de culori nu e chiar greu, iar cand vine vorba de tinutele elegante, micile artificii cromatice fac diferenta intre o aparitie sofisticata si una corecta, dar fara personalitate.

 

Ce combinatii de culori accepta o rochie de ocazie rosie?

 

Pretentioasa, dar nu foarte, rochia de ocazie rosie vrea sa fie purtata cu nuante metalice pretioase. Serios, arata atat de bine cu accesorii aurii sau argintii, incat ar fi pacat sa nu te bucuri de un look aproape magnetic. Cu greu vei putea dezlipi de pe tine privirile celor din jur cand iti vei face aparitia intr-o rochie eleganta rosie, evidentiata de sandalele si plicul in nuante nobile, care confera tinutei un plus de rafinament.

 

Daca preferi o abordare mai cuminte a acestui look ravasitor, incearca alte doua variante de combinatii de culori, rosu cu bej sau rosu cu nude, si garantat te vei simti ca o maestra in cromatica vestimentara.

 

Porti rochii de seara verzi? Foarte bine!

 

  

Verdele este o nuanta extrem de eleganta si arata fabulos in cateva combinatii de culori pe care trebuie sa le incerci la urmatoarele petreceri. Alege, de exemplu, o rochie verde smarald si accesorizeaz-o cu sandale si poseta plic in nuante metalice de cupru sau bronz pentru un look somptuos.

 

O alegere mereu corecta, indiferent de nuanta de verde, este argintiul. Pur si simplu se potriveste atat de bine alaturi de toate tonurile de verde, incat vei arata de fiecare data impecabil.

 

Cu verde mai poti face cateva combinatii de culori care iti vor asigura o prezenta de o eleganta clasica, ireprosabila: verde cu nude, verde cu bej si verde cu negru. Incearca-le cu incredere!

 

Iti place sa porti rochii mov? Incearca urmatoarele combinatii de culori.

 

Si in cazul rochiilor mov exista optiuni mult mai stilate decat vesnicele accesorii negre, mai ales ca, la drept vorbind, mov cu negru chiar nu arata prea dragut. In schimb, opteaza pentru urmatoarele trei combinatii de culori si vei constata ca stralucesti pur si simplu: mov cu nude, mov cu argintiu sau, pentru indraznete, mov cu albastru. O rochie mov alaturi de pantofi albastri iti confera un aer de maturitate stilistica, ca sa nu mai spunem ca e un mix cromatic care exercita o atractie irezistibila.

 

Missgrey @ Jun 28, 2017 +