rootfoot

Cum purtam rochiile albastre elegante?

Cand vine vorba despre evitarea monotoniei vestimentare, trebuie sa avem in vedere faptul ca exista numeroase modalitati si trucuri de stil de care putem profita pentru a reusi sa surprindem, intotdeauna, prin aparitiile noastre - fie ele casual, fie ele elegante. Cu toate acestea, de multe ori ne regasim in imposibilitatea de a ne alege accesoriile vestimentare potrivite in momentele in care vrem sa fim altfel, indiferent de context. Tocmai de aceea, astazi iti oferim cateva idei menite sa te inspire, referitoare la rochiile albastre elegante. Vedem imediat si de ce am facut aceasta alegere. 

 

Rochiile albastre de seara - garantia unei aparitii imposibil de ignorat

 

Rochiile albastre elegante sunt unul dintre numeroasele exemple de articole vestimentare care chiar au capacitatea de a te transforma pe deplin si de a-ti asigura atentia pe care doresti sa o obtii de la ceilalti invitati, atunci cand vorbim despre un eveniment special. Desigur, in aceeasi categorie intra si rochiile elegante in orice nuanta usor extravaganta, caracterizata de jovialitate si vibranta. Insa, pentru cele mai multe evenimente speciale, rochiile albastre de ocazie sunt mai mult decat potrivite, iar acest fapt se datoreaza, pe de o parte, faptului ca aceasta nuanta se potriveste oricui si, pe de alta parte, simbolisticii bogate a culorii albastru - care inspira luxurianta, incredere, noblete si eleganta. Daca stii ca din garderoba ta festiva lipseste acel accesoriu vestimentar cu ajutorul caruia poti surprinde oricand complimentele si privirile tuturor, atunci sa stii ca rochitele albastre sunt secretul.

 

Cum accesorizam rochiile de ocazie si elegante in tonuri de albastru?

 

Ei bine, optiunile de accesorizare pe care le ai atunci cand alegi sa porti o rochie albastra sunt extrem de numeroase, insa vomrochie eleganta albastra aminti doar cateva dintre acestea in cele ce urmeaza, in speranta ca te vor inspira in momentul in care iti vei crea tinuta pentru urmatorul eveniment special. Intotdeauna, optiunile tonurilor neutre si ale clasicelor non-culori alb si negru sunt la indemana ta daca iti doresti sa te faci remarcata printr-un stil simplu si de efect. Insa, daca doresti sa surprinzi prin detalii atent alese, atunci iti recomandam ca, in functie de modelul rochiei albastre alese, de nuanta acesteia si de tipul de eveniment la care trebuie sa o porti, poti alege una dintre urmatoarele variante: poarta rochia albastra de ocazie in combinatie cu accesorii aurii si argintii, pentru un plus de stralucire, sau cu naunte complementare tip color-block pentru un aer usor indraznet si extravagant. Ai intotdeauna grija la cantitatea accesoriilor, intrucat mereu trebuie ca rochita ta sa se afle in centrul atentiei si nu accesoriile. Acestea trebuie doar sa iti completeze imaginea. 

 

Rochii din dantela in nuante de albastru Miss Grey

 

Daca te-ai convins ca sifonierul tau are nevoie de o rochie albastra eleganta in cel mai scurt timp posibil, te invitam sa iti algei modelele favorite din categoria rochiilor albastre Miss Grey. Confectionate din materiale de calitate superioara, cu design-uri feminine si cu detalii atent prelucrate, rochiile albastre pe care ti le punem la dispozitie intotdeauna vor surprinde prin delicatete si rafinament. Astazi, iti recomandam rochia din dantela albastra Viviane, care se distinge prin eleganta si feminitate. Cu fusta in linie A, aceasta rochita superba reuseste sa iti valorifice talia, in vreme ce detaliile transparente din zona spatelui si a manecilor sporesc alura ta misterioasa. In plus, ea este finisata cu un colier din dantela care iti permite sa iti alegi mult mai usor accesoriile si sa iesi in evidenta prin detalii subtile, dar de efect. Inca o mai poti comanda la pret redus!

Missgrey @ Jan 28, 2017 +