rootfoot

Cum sa te imbraci la nunta ca sa fii cea mai eleganta

O reteta propriu-zisa n-as putea spune ca exista, dar daca te intrebi cum sa te imbraci la nunta celei mai bune prietene sau a fostului iubit (cu care ai ramas in relatii ridicol de bune), atunci hai sa facem o recapitulare a regulilor de urmat pentru pregatirea unei tinute de nunta impecabile.

 

Carevasazica, in afara regulii pe care o stie toata lumea, aceea de a nu purta sub nicio forma rochie alba (nu, chiar nu e loc pentru doua mirese la aceeasi ceremonie, crede-ma), ar mai fi cateva lucruri de care poti tine seama cand hotarasti cum sa te imbraci la nunta.

 

Nu te stradui sa fii prea sexy

 

Chiar daca vrei sa-i arati fostului iubit cat de bine te simti si arati, incearca sa nu fii mai sexy decat e cazul. Alegerea unei tinute de nunta e cu totul altceva decat alegerea unei tinute de club. E preferabil sa impresionezi prin rochii de o eleganta clasica sau de o feminitate diafana, in locul unora prea mulate, prea decoltate sau prea scurte, la urma urmelor, nu vrei sa atragi mai multa atentie decat mireasa.

 

Cand decizi cum sa te imbraci la nunta poti sa alegi un outfit care-ti accentueaza un singur punct forte: ori decolteul, ori picioarele, ori spatele.

 

Deseori, invitatia te ajuta in alegerea unei tinute de nunta

 

   

Nu e nevoie sa ai talent de detectiv pentru a descoperi indicii utile in invitatie. Daca tinerii insuratei sunt genul boem, iar petrecerea are loc pe o plaja, atunci nu vei purta pantofi stiletto, iar daca mergi si la ceremonia religioasa, poate n-ar fi rau sa iti acoperi umerii si spatele gol cu un sal subtire. In principiu, cand esti in cautarea unei tinute de nunta, incearca sa o alegi avand in minte urmatorul scenariu: daca te-ai intalni la petrecerea respectiva cu seful tau, cu o ruda in varsta sau cu barbatul visurilor tale, ai vrea sa fii imbracata cu rochia respectiva?

 

Mai bine sa fii prea eleganta decat prea casual

 

Sigur, e posibil ca pe invitatie sa scrie ca dress code-ul este unul casual, insa asta nu inseamna ca blugii si tricourile cu inscriptii amuzante pot fi considerate elemente ale unei tinute de nunta decente.  Oportunitatile pentru a te imbraca in stil casual sunt atat de multe incat ar fi pacat sa ratezi sansa unui outfit elegant, stilat, in care sa te simti admirata.

 

Totusi, orice rochie ai alege ca raspuns la intrebarea „cum sa te imbraci la nunta”, nu uita sa zambesti si sa fii relaxata si increzatoare in farmecul tau. Naturaletea si feminitatea sunt, de fapt, vitale in compunerea unei tinute de nunta de o eleganta incontestabila.

 

Missgrey @ Jun 27, 2017 +