rootfoot

Cum sa porti cu incredere rochii din dantela transparenta

Tesatura preferata a reginelor si in mare voga in epoca victoriana, dantela a revenit de ceva vreme in creatiile designerilor de top si in garderoba noastra, facandu-ne sa palpitam emotionate la vederea cate unei rochite gingase care ne transforma imediat in centrul atentiei. Priveste, de exemplu, ceremonia de decernare a premiilor Grammy de anul acesta, unde numeroase staruri au ales sa poarte pe covorul rosu impresionante rochii din dantela transparenta, atragand atentia si admiratia tuturor.

 

Dilema dantelei

 
Numai ca dantela transparenta este o tesatura destul de dificil de purtat, daca nu te simti confortabil stiind ca o miscare brusca poate dezvalui putin cam mult din ceea ce ai prefera sa pastrezi bine ascuns. La fel de senzuala, diafana si rafinata ca o femeie, dantela impartaseste cu sexul frumos si aerul capricios, dar asta este un motiv in plus ca sa inveti cum s-o imblanzesti. Dantela transparenta iti poate fi cea mai Rochie Selinbuna prietena, daca tii seama de cateva reguli.

Ramai intotdeauna in spatele liniei care pastreaza senzualul nepangarit de vulgar. Rochia din dantela este prin insasi tesatura ei pretioasa suficient de frumoasa incat nu mai are nevoie de alte artificii extravagante, iar transparenta materialului indeamna la echilibru si decenta. Decolteul este binevenit, dar in cazul acesta croiala nu trebuie sa fie nici scurta, si nici mulata, iar daca alegi o varianta scurta, orienteaza-te spre modelele de rochii din dantela in clos.

 

Lenjeria intima potrivita pentru rochitele din dantela

 

Daca te-ai indragostit de o rochita din dantela care nu are captuseala in zona bustului, urmeaza sfaturile noastre si o vei putea purta linistita, fara sa-ti fie teama de vreun accident de imagine.  

Poti imbraca pe dedesubt, in functie de croiala piesei vestimentare si de design, diverse tipuri de sutien sau chiar combinezoane fine. De exemplu, dantela alba transparenta se potriveste perfect cu o bustiera in Rochie Selin Rosienuanta nude, care se confunda cu pielea si nu e vizibila cu usurinta.

Pe de alta parte, un top negru, fara bretele, contrasteaza intr-un mod chic si atractiv cu bluza sau rochia din dantela alba.

Daca preferi modelele de rochii din dantela in culori vibrante, precum rosu sau albastru, incearca sa porti pe dedesubt un furou modelator nude, fara bretele sau cusaturi, care iti permite sa te simti confortabil in orice situatie, chiar si atunci cand iei cu asalt ringul de dans. Miss Grey iti recomanda rochia cu maneca lunga Selin, confectionata integral din dantela brodata manual cu fir de paiete, un model ideal pentru evenimentele speciale ale acestei primaveri.

 

Nu trebuie sa fii una dintre vedetele de pe covorul rosu ca sa porti precum un star o rochie transparenta din material pretios, mai ales acum ca ai aflat cum sa potrivesti lenjeria intima la o astfel de tinuta sofisticata. Te invitam sa vezi si celelalte modele din colectia noastra de rochii din dantela si sa o alegi pe cea care te face sa te simti increzatoare si puternica!

 

Missgrey @ Feb 19, 2017 +