rootfoot

Rochii de bal scurte in culori fermecatoare

Sezonul rochiilor de bal a inceput, odata cu pimavara. Marcand o etapa esentiala din viata fiecarei domnisoare, balul de absolvire necesita prin definitie o tinuta ireprosabila, care sa te puna in valoare si care sa iti aduca amintiri si momente de neuitat. De aceea, si cautarea unei rochii de bal nu poate sa inceapa tocmai pe ultima suta de metri, daca iti doresti ca tinuta ta sa fie perfecta. 

rochie-de-bal-scurta-rozDaca inca nu te-ai apucat sa iti cauti rochia de bal ideala pentru petrecerea de absolvire care se apropie cu pasi repezi, citesti articolul potrivit, pentru ca ti-am pregatit doua recomandari care sa te inspire in alegerea rochiei de bal ideale. Iar acesta este un punct potrivit de unde sa iti incepi cautarile pentru rochia ta de bal cu ajutorul careia sa iti amintesti acest moment toata viata.

Pentru a imbina confortul cu eleganta si rafinamentul, iti recomandam sa optezi pentru rochii de bal scurte, care iti vor permite sa stai toata seara pe ringul de dans fara sa te simti incomodata, si care vor fi suficient de sosfisticate pentru a-ti asigura toate complimentele. 

Confectionata din tafta fina, cu bustul de tip corset cu dantela pretioasa brodata manual cu pietre si margele, rochia de bal scurta Joy se remarca atat prin stilul sau extravagant, cat si prin culoarea delicata. Tonurile pastelate de roz prafuit, in combinatie cu textura materialelor din care este confectionata si cu design-ul de tip printesa transforma rochia de bal Joy intr-o bijuterie vestimentara ce iti va insoti amintirile legate de una dintre cele mai frumoase perioade din viata ta.

Daca preferi culorile mai puternice, iti recomandam sa optezi pentru rochia de bal scurta Joy intr-o superba nuanta de turcoaz. Curochie-de-bal-scurta-turcoaz fusta in clos confectionata din tafta fina si cu bustul de tip corset cu dantela pretioasa brodata manual cu margele si pietre, rochia de bal scurta iti pune in valoare frumusetea naturala fara sa aiba nevoie de numeroase accesorii. Poart-o cu incredere la evenimentul tau, si cu siguranta vei atrage numeroase complimente.

Te invitam sa iti alegi rochiile de bal favorite de pe site-ul nostru, si sa te asiguri ca stralucesti la unul dintre cele mai importante evenimente din viata ta!

 

Missgrey @ Apr 24, 2016 +