rootfoot

Rochia neagra din dantela: accesoriul indispensabil din garderoba ta

In experienta ta de fashionista convinsa, probabil te-ai intrebat adesea care sunt acele accesorii vestimentare care trebuie sa se regaseasca, sub orice forma, in garderoba ta feminina. Si daca pentru tinutele casual ti-a fost usor sa alegi, probabil ai intampinat dificultati atunci cand vine vorba despre tinutele festive. Asta pentru ca exista numeroase accesorii feminine care sunt un must-have pentru sifonierul tau in ceea ce priveste vestimentatia de ocazie. Astazi, insa, ne indreptam atentia asupra unuia dintre articolele vestimentare absolut indispensabile garderobei tale: rochia neagra din dantela

Simpla, dar in acelasi timp avand un efect unic asupra celei care o poarta, rochia neagra din dantela spune povestea rafinamentuluirochie-neagra-din-dantela asezonat cu mister si eleganta specific feminine. Imbinand doua elemente iconice in lumea modei - textura delicata a dantelei, care intotdeauna surprinde prin finetea sa, ramand in permanenta in voga, si non-culoarea atat de indragita in moda (negru), care, la randul sau, este un trend constant in fashion - rochiile negre din dantela au capacitatea de a dubla frumusetea si eleganta oricarei aparitii festive. 

Foarte versatile din punct de vedere al accesorizarii cromatice, rochiile din dantela neagra exista in foarte multe variante de design, astfel ca indiferent de gusturile pe care le ai, sau de conformatia fizica, este imposbil sa nu iti gasesti cel putin un model care sa te fascineze de la prima vedere si care sa iti vina de minune. Avand o textura somptuoasa prin definitie, vei remarca faptul ca, de cele mai multe ori, rochiile negre din dantela nu au nevoie de numeroase accesorii pentru a te pune in valoare, fiind suficiente cateva bijuterii delicate si de dimnesiuni mici care sa completeze tintua ta de eveniment. 

Lucrata in intregime din dantela neagra, rochia de seara Noelle este obligatorie pentru garderoba ta de ocazie specifica sezonului rece. Cu un croi conic, datorita caruia liniile siluetei tale sunt puse in valoare, rochia din dantela neagra surprinde prin simplitatea sa care se imbina cu feminitatea si accentele seducatoare. Avand spatele usor decupat si jocuri de transparenta prezente la nivelul bustului, rochia neagra din dantela iti sporeste feminitatea, starnind admiratia si curiozitatea oriarui privitor. Datorita faptului ca are o lungime midi, rochia neagra din dantela poate sa fie purtata cu succes la cele mai speciale evenimente de sezon, intrucat va corespunde cu siguranta oricarui cod vestimentar.

Te invitam sa ne spui ce rochii negre din dantela preferi, dintre modelele pe care ti le punem la dispozitie pe site, si de ce indragesti atat de mult aceste accesorii vestimentare. 

Missgrey @ Oct 22, 2016 +