rootfoot

Ce sa faci si ce sa nu faci cand alegi rochii pentru cununia civila

Daca ti se pare ca alegerea celor mai potrivite rochii pentru cununia civila este o adevarata provocare vestimentara, felicitari! Citesti exact articolul care te va ajuta sa descoperi o rochie pentru cununie civila absolut impecabila, fie ca tu esti viitoarea mireasa, fie ca esti invitata la ceremonie.

 

Dificultatea consta in faptul ca nu poti purta nici o rochie prea eleganta, destinata unor ocazii cu dress code formal, dar nici o tinuta prea relaxata. Fiind un eveniment de zi, nu te poti ghida nici dupa regulile alegerii tinutelor de nunta, acesta fiind un eveniment de seara. Asa ca iti vom prezenta in randurile urmatoare ce sa faci si, mai ales, ce sa nu faci cand te pregatesti sa achizitionezi rochii pentru cununia civila.

 

Ce sa nu faci cand cumperi rochia pentru cununia cuvila

 

In primul rand, nu miza pe modelele de rochii lungi de seara, din materiale pretentioase, cu aplicatii de cristale, paiete sau sclipici, dar nu e bine nici sa sari in extrema cealalta. Asta inseamna ca trebuie sa eviti rochiile prea scurte, care ar fi mai potrivite pentru o iesire in club, de exemplu, cu decolteu prea adanc sau din materiale prea transparente. Ca regula generala, nu alege nici o rochie in a carei caracterizare se foloseste cu usurinta cuvantul „prea”, in afara exclamatiei „Aceasta rochie pentru cununia civila e mult prea frumoasa!”

 

Incearca sa nu te multumesti cu o mica rochie neagra, sau cel putin sa nu o accesorizezi prea sobru. La cununia cuvila iti poti da frau liber imaginatiei si te poti juca netulburata cu accesoriile, iar cu cat acestea sunt mai indraznete si mai colorate… cu atat mai bine.

 

Ce sa faci cand iti alegi preferata dintre modelele de rochii pentru cununia civila

 

   

Ca sa ai o prezenta vestimentara corecta la ceremonia de cununie civila, alege sa porti o rochie midi sau scurta (nu mini), in culori vesele vara sau in nuante mai inchise in sezonul de toamna-iarna.

 

Nu te teme sa iti creezi un look feminin, chiar cu accente romantice, alegand imprimeuri florale sau tesaturi delicate precum dantela brodata, iar pentru un look super chic poti purta rochii pentru cununia civila care se remarca prin detalii din cele mai inedite.

 

Completeaza tinuta pentru cununia civila cu pantofi in nuante nude, aurii, argintii sau intr-o culoare puternica si vesela, care se armonizeaza cu rochia eleganta, precum albastru, roz sau galben, si iti garantam ca vei fi privita cu admiratie la aceste eveniment special din viata ta.

 

Missgrey @ Aug 11, 2017 +