rootfoot

Cum sa te pregatesti pentru petrecere in numai 15 minute

Cand ai suficient timp la dispozitie, e o placere sa te pregatesti pe-ndelete pentru o petrecere, sa asculti melodiile preferate si sa intri incet in dispozitia ideala pentru distractie, dar ritmul vietii moderne devine uneori prea sufocant si se mai intampla sa te regasesti intr-o ipostaza nedorita.

 

Aceea de a avea la dispozitie doar cincisprezece minute pentru a-ti compune un look spectaculos, perfect pentru un eveniment special. Si ca sa nu fii nevoita sa aplici rujul in drum spre party, in taxi, la semafor, sau sa iti prinzi la repezeala parul exact inainte sa-ti faci intrarea in local, o sa-ti dezvaluim cateva trucuri care te vor ajuta in viitor sa fii gata de petrecere intr-un sfert de ora.

 

Pregatirea de distractie pe repede inainte se imparte in doua etape, demarcate foarte clar de momentul in care imbraci tinuta de ocazie, rochia de seara achizitionata cu putin timp inainte sau, de ce nu, purtata si cu alte ocazii.

 

Ce faci inainte sa imbraci rochia de seara?

 

Asculta muzica preferata atunci cand faci dus. Cu cat ritmul este mai alert si cantecul mai vesel, cu atat mai rapide si eficiente vor fi miscarile tale, iar dispozitia ti se va imbunatati imediat.

 

Foloseste cu incredere produse de tipul 2 in 1 pentru corp, iar pentru par este ideal un sampon uscat de calitate.  Aplica-l la radacini, trece-ti degetele prin par, si coafura e gata (daca vrei ceva mai sofisticat, fa-ti un coc si adauga-i o brosa sau o agrafa decorativa pentru un plus de stil). Inainte sa imbraci rochia eleganta de seara pune in congelator doua lingurite. O sa vezi de ce in a doua etapa, a machiajului.

 

Dar inainte de asta, nu uita sa pui pe tine o bluza cu nasturi sau o esarfa veche, ca sa eviti eventualele pete cauzate de produsele de machiaj.

 

Aplica machiajul dupa ce imbraci rochia de seara

 

   

Exista pareri ca e mai bine sa imbraci tinuta de ocazie dupa ce ai terminat coafura si machiajul, insa aceasta e o mare greseala, mai ales cand te grabesti. Verifica-ti intreaga tinuta de seara in oglinda cu mare atentie, fa cativa pasi prin casa si exerseaza cateva gesturi (asaza-te pe un scaun sau danseaza putin), pentru a te asigura ca te simti confortabil si ca nu exista nicio problema cu rochia de seara sau cu pantofii. Cel mai mic detaliu nelalocul lui poate insemna ca trebuie sa te schimbi si sa pierzi minute pretioase.

 

Acum este momentul sa scoti linguritele din congelator si sa apesi usor pe ochi, cam doua minute pe ochi. Vei fi uimita de efectul revigorant pe care il are acest truc asupra privirii tale. Foloseste un BB cream in loc de fond de ten, corector si anticearcan, aplica o crema iluminatoare pe pometi si un ruj rosu pe buze si zambeste.  Esti gata de petrecere!



Missgrey @ Aug 10, 2017 +