rootfoot

Rochii de domnisoare de onoare lungi de purtat la nuntile verii

Te asteapta o vara speciala, in care urmeaza sa fii domnisoara de onoare? Atunci probabil esti foarte interesata de alegerea rochiilor lungi pentru domnisoarele de onoare. Pentru ca, oricat ai incerca sa te pacalesti, nu este cea mai usoara alegere vestimentara pe care o ai de facut in viata ta. Din contra, este una dintre cele mai dificile, si asta din cauza faptului ca vei fi in centrul atentiei, insa sub nicio forma nu trebuie sa eclipsezi tinuta miresei.

Rochiile de domnisoare de onoare sunt la mare cautare in aceasta perioada, pentru ca, odata cu sezonul cald, si evenimentele deosebite incep sa devina din ce in ce mai multe. Dintre cele mai dificile articole vestimentare pe care le poti alege in sezonul cald, pentru garderoba festiva, rochiile de domnisoara de onoare ocupa un loc esential. Atunci cand iti alegi o astfel de tinuta, trebuie sa fii perfect constienta de faptul ca aparitia ta trebuie sa impresioneze, pentru ca, dupa mireasa, tu vei fi cea asupra careia vor fi indreptate toate privirile.

Acesta este si motivul pentru care nu e usor sa alegi cea mai potrivitra rochie pentru domnisoarele de onoare. Primul detaliu pe care trebuie sa il ai la indemana este o atitudine potrivita: increzatoare si dinamica, ce iti reflecta indeaproape personalitatea. Iar apoi, cu putin efort, poti sa alegi cele mai potrivite rochii pentru domnisoarele de onoare, daca tii cont de faptul ca selectia ta trebuie sa implice o culoare care sa te puna in valoare dar care sa nu distraga atentia de la rochia de mireasa, care trebuie sa ramana elementul central, si un design care sa iti flateze silueta, indiferent de conformatie, minimizand orice potential defect ai vrea sa ascunzi.

Disponibilitatea unor optiuni atat de variate in ceea ce priveste alegerea rochiilor de domnisoara de onoare este un beneficiu si un dezavantaj simultan. Este un beneficiu pentru ca, indiferent de preferintele pe care le ai, este absolut imposibil sa nu gasesti o rochie de domnisoara de onoare potrivita pentru tine. Si este un dezavantaj pentru ca, din cauza diversitatii foarte mari, poti sa te simti bulversata si sa nu stii ce model sa alegi. Iar pentru acest aspect, avem noi solutia potrivita.

 

Alege rochie lunga pentru a marca importanta evenimentului

 

Pentru a marca importanta evenimentului pentru tine si cei apropiati tie, te sfatuim sa alegi o rochie de domnisoara de onoare lunga. Desigur, va trebui sa te consulti asupra acestui aspect si cu celelalte domnisoare de onoare, si cu mireasa, insa ai suficient de multe argumente incat sa le convingi ca aceasta este cea mai buna alegere.

Rochiile de domnisoare de onoare lungi sunt un accesoriu vestimentar ce iti garanteaza o aparitie pe care nu ai cum sa o uiti si care cu siguranta va atrage asupra ta toate privirile. Fiind mult mai sofisticate si mai luxuriante decat rochiile scurte, cu ajutorul rochiilor lungi poti sa captezi atentia cu mult mai putin efort si intr-o maniera foarte discreta si eleganta.

 

Opteaza pentru culori vii!

 

Un sfat general de care ar trebui sa tii cont atunci cand iti alegi rochia de domnisoara de onoare este sa optezi pentru culori vii, fie ele mai mult sau mai putin evidente.

Este foarte important ca rochia ta de domnisoara de onoare sa fie aleasa in asa fel incat sa iti puna in valoare calitatile. Astfel, aparitia ta per ansamblu va fi una incantatoare, in vreme ce diferentele de detalii intre rochiile pentru domnisoarele de onoare nu vor fi nicidecum deranjante, ci chiar placute, armonioase, pentru ca fiecare va arata fermecator.

 

Recomandari rochii lungi pentru domnisoarele de onoare

 

Iata doua propuneri MissGrey de rochii de rochii lungi pe care le avem pentru sezonul acesta, cu ajutorul carora vei reusi categoric sa ai parte de amintiri formidabile:

Confectionata din voal fin in nuante delicate de rose-quartz, rochia de domnisoara de onoare lunga Verona este un must pentru nuntile acestei veri. Dincolo de culoarea extrem de feminina si romantica ce este si declarata ca fiind una dintre cele doua nuante ale anului 2020, stilul A-line in care este croita rochia reuseste sa iti puna in valoare silueta si talia feminina, mascand orice potentiala zona pe care tu ai vrea sa o ascunzi. Bustul fronsat, in combinatie cu detaliul de tip evantai din zona umarului, aduc tinutei tale o nota deosebit de eleganta, intr-o maniera discreta care fascineaza prin simplitate si feminitate.

Fa-ti aparitia la nuntile acestui sezon purtand rochia de domnisoara de onoare Verona in tonuri vibrante de albastru imperial. Confectionata din voal fin, croita in stil A-line, rochia de domnisoara de onoare lunga cu bust fronsat si aplicatie de tip evantai pe umar iti pune in evidenta talia, datorita croielii in stil A-line, care ii confera capacitatea de a aduce imaginii tale si o alura diafana, ce iti va atrage numeroase complimente. Simpla dar impresionanta simultan, rochia de domnisoara de onoare lunga Verona albastra nu are nevoie de foarte multe accesorii pentru a iesi in evidenta.

Pentru aparitii de poveste, iti recomandam rochia lunga de domnisoara de onoare Erin in tonuri incantatoare de roz pudra. Cu bustul confectionat din dantela pretioasa si cu fusta din voal fin, rochia lunga de domnisoare de onoare reuseste sa iti asigure o imagine desprinsa din filele unei carti de basme. Imbinarea perfecta dintre texturile sofisticate si culoarea cu accente romantice si feminine ii confera un farmec aparte, imposibil de trecut cu vederea, iar spatele gol asigura elementul de care aveai nevoie pentru a inspira si mai multa feminitate si senzualitate, cu o usoara nota de mister.

 

Pentru zilele toride de vara, alege o rochie lunga din voal vaporos

 

Farmecul indiscutabil al rochiei de ocazie lungi Amna o transforma intr-un model irezistibil pentru rochiile de domnisoara de onoare. Design-ul sofisticat cu accente avangardiste, in combinatie cu voalul vaporos fin din care este confectionata si cu insertiile de dantela pretioasa brodata manual cu pietre pretioase si margele de la nivelul bustului ii confera o alura aparte, imposibil de trecut cu vederea; iar acest efect este amplificat de deschizatura de pe picior, care aduce o nota de senzualitate, in combinatie cu decolteul adanc ce iti pune bustul in valoare.

Tu ce rochii de domnisoare de onoare lungi preferi pentru aceasta vara?

Missgrey @ May 12, 2016 +