rootfoot

Rochiile din dantela albastra: cu ce culori le accesorizezi?

Rochiile din dantela albastra sunt fascinante in primul rand datorita culorii. Albastrul imperial este una dintre cele mai indragite nuante in randul femeilor, atunci cand vine vorba despre imbracamintea festiva. Orice garderoba festiva, in special in preajma sarbatorilor, trebuie sa contina cel putin un articol din dantela in tonuri de albastru regal. Pentru ca, indiferent de ocazie, o femeie isi doreste intotdeauna sa fie frumoasa, stralucitoare, si sa radieze prin intermediul tinutei sale, este necesar sa stii cu ce culori poti accesoriza rochiile din dantela albastra la petrecerile de sarbatori; folosite corect, combinatiile de culori pot sa creeze efecte spectaculoase pentru o tinuta, efecte de care cu siguranta ai nevoie pentru petrecerile de Craciun si Revelion!

rochie-dantela-albastra-cu-umerii-lasatiAlbastrul imperial este o nuanta vibranta, si, spre deosebire de alte culori, el se potriveste oricarui tip de ten si culoare a pielii, fiind flatant atat ca tinuta de zi, cat si de seara. Albastrul regal este o culoare cu o foarte mare influenta in lumea modei, incepand de la paradele si show-urile de moda de pe podium, si pana la celebritati sau bloguri care scriu despre moda. Iar unul dintre motivele pentru care moda indrageste atat de mult albastrul regal este versatilitatea acestei nuante, versatilitate care iti permite sa iti faci aparitia incantatoare fara sa iesi prea mult in evidenta, dand senzatia ca iti doresti cu ardoare sa atragi atentia publicului. Fie ca alegi sa porti rochii din dantela albastra cobalt, fie ca optezi pentru anumite accesorii in aceasta culoare, vei avea o aparitie spectaculoasa la orice eveniment purtand aceasta culoare regala. 

Iti oferim cele mai inspirate si in tendinte modele de rochii din dantela albastra, pe care sa le porti la petrecerile de Craciun si Revelion. Create cu drag in cadrul celei mai recente colectii ale noastre, avand in permanenta in minte imaginea femeii elegante si moderne, rochiile din dantela albastra Miss Grey pot fi purtate cu succes la cele mai speciale evenimente de sezon. Rochia de seara din dantela albastra Zaira este o piesa vestimentara deosebita, care iti pune in valoare feminitatea si eleganta la toate ocaziile. Confectionata din dantela brodata cu fir de paiete, in tonuri fermecatoare de albastru imperial, rochia din dantela albastra Zaira se aseaza subtil pe formele tale feminine, urmarindu-ti discret liniile corpului. impresionanta datorita croiului de tip conic, care iti pune in valoare formele, dar si designului cu umerii lasati la vedere, rochia din dantela albastra poate fi purtata cu succes in cele mai sofisticate combinatii cromatice. 

Pentru doamnele si domnisoarele care isi doresc o tinuta usor indrazneata, am pregatit rochia din dantela albastra scurta Renata. Brodata cu fir de paiete si confectionata din dantela fina, rochia scurta inrochie-dantela-fina-albastra-scurta tonuri vibrante de albastru imperial se remarca datorita atentiei detaliilor cu care este confectionata, datorita jocurilor de transparenta de la nivelul bustului care sporesc misterul si feminitatea purtatoarei, dar si datorita simplitatii sale. Poart-o cu incredere la cele mai speciale ocazii, si fa-te remarcata printr-o aparitie sofisticata, stilata si feminina.

In ceea ce priveste culorile cu ajutorul carora poti accesoriza o rochie de dantela albastra, ai numeroase optiuni: albul si negrul complementeaza, in general, orice culoare, iar combinatia dintre albastrul imperial si accesoriile negre sau albe este irezistibila. Daca ai suficient curaj, poti incerca blocajul de culoare, purtand rochia din dantela albastra in combinatie cu pasteluri sau nuante de orange - care este culoarea opusa albastrului pe cercul cromatic. Accentele aurii si argintii si detaliile metalice in general confera unei rochii din dantela albastra o stralucire aparte, insa aceasta combinatie cromatica este recomandata in special pentru tinutele de seara si de ocazie. De asemenea, poti opta pentru texturi si modele subtile, precum animal print-urile rafinate, sau accesoriile cu forme geometrice stilizate, pentru a crea aparitii avangardiste cu ajutorul unei rochii de dantela albastra. Fiind in sine mici bijuterii, insa, rochiile din dantela albastra, mai ales daca sunt brodate cu fir de paiete, trebuie imbinate cu pattern-uri foarte subtile, care iti completeaza tinuta, si nu care distrag atentia de la punctul focal al tinutei tale, care este rochia albastra din dantela.

Adopta si tu atitudinea Miss Grey, accesand site-ul nostru si achizitionand cele mai frumoase modele de rochii din dantela albastra, cu ajutorul carora sa cuceresti inimile si privirile tuturor invitatilor, la orice ocazie deosebita ai alege sa le porti.

 

Missgrey @ Dec 15, 2015 +