rootfoot

Rochii lungi de ocazie pentru evenimentele speciale

Preocuparea pentru rochiile lungi de ocazie devine din ce in ce mai proeminenta in aceasta perioada: din fericire, s-a dat startul sezonului cald, si vom avea parte de nenumarate evenimente speciale pe care va trebui sa le onoram cu prezenta noastra. Motiv de fericire, pe de o parte, si de stres, pe de alta parte, pentru ca achizitionarea unei rochii lungi de ocazie nu este tocmai cel mai usor lucru pe care il poti face. Garderoba festiva, in general, ne da foarte multe batai de cap, tocmai pentru ca fiecare ocazie impune principial vorbind tinute spectaculoase si aparitii care fac impresie. 

Alegerea unei rochii lungi de ocazie care sa te flateze si care sa iti puna in valoare frumusetea naturala, minimizand potentialele defecte, este foarte dificila, din mai multe motive: pe de o parte, din cauzarochie-de-ocazie-lunga-neagra faptului ca ai la dispozitie o multitudine de modele din care sa alegi si, pe de alta parte, din cauza faptului ca nu iti cunosti foarte bine avantajele si dezvanatajele, motiv pentru care poti fi tentata sa optezi pentru o rochie lunga de ocazie care iti place la nebunie cand o vezi, fara sa te raportezi la cum se va aseza pe tine. 

rochie-lunga-de-ocazie-albastraConstruirea unei garderobe festive perfecte poate sa devina o placere, daca tii cont de cateva aspecte pe care ti le-am amintit si cu alte ocazii: incearca sa iti cunosti cat se poate de bine avantajele fizice, sa determini exact ce vrei sa ascunzi la imaginea ta, si incearca sa tii pasul cu trendurile in moda care iti spun ce anume ti se potriveste ca nuanta si model si sa te raportezi intotdeauna la tine si la personalitatea ta, fara sa te lasi influentata de impulsul de a alege o rochie de ocazie lunga care te atrage intr-o poza sau intr-o vitrina. 

Daca te confrunti cu dilema selectiei unei rochii de ocazie lungi cu ajutorul careia sa faci impresie la cele mai deosebite evenimente, iti oferim doua recomandari superbe care sa te inspire: rochiile Azaria, confectionate din voal fin intr-un design menit sa flateze orice tip de silueta, datorita croielii in stil A-line, si care reusesc sa te aduca in centrul atentiei datorita detaliilor atent lucrate. Cu bustul fronsat si cu platcuta din dantela pretioasa brodata manual cu pietre si margele, rochiile lungi de ocazie Azaria sunt disponibile in doua nuante superbe: albastru imperial, pentru personalitatile mai indrznete, si negru, pentru acelea dintre dumneavoastra care iti doresc sa isi mentina o imagine luxurianta, misterioasa, dar simpla si clasica simultan. Suficient de spectaculoase pentru a te aduce in centrul atentiei fara sa aiba nevoie de foarte multe accesorii, rochiile lungi de ocazie Azaria iti confera o alura diafana care va atrage numeroase complimente.

Te invitam sa iti alegi rochiile lungi de ocazie favorite, dintre modelele pe care ti le punem la dispozitie pe site. 

Missgrey @ May 11, 2016 +