rootfoot

Rochia de seara: evidentiaza calitatile, ascunde defectele (2)

In primul articol dedicat felului in care iti poti alege rochiile de seara in functie de calitatile si defectele pe care le ai, am vorbit despre cum poti sa maschezi umerii lati sau cum sa iti evidentiezi silueta. Continuam seria articolelor pe aceasta tematica, si astazi iti prezentam alte doua situatii in care rochiile de seara se dovedesc a fi extrem de utile.

Inainte de toate, in momentul in care esti pusa in ipostaza de a alege o tinuta pentru o ocazie speciala, aminteste-ti ca cea mai la indeamna solutie o reprezinta rochia de seara lunga. Si exista cel putin doua argumente ireprosabile in favoarea acestei afirmatii: pe de o parte, purtam o rochie de seara lunga la evenimente care impun o tinuta pretentioasa; prin urmare, aceste piese vestimentare sunt personalizate din punct de vedere al ocaziilor unde pot fi purtate; pe de alta parte, o rochie de seara lunga bine aleasa poate avantaja orice tip de silueta. Exista o varietate atat de mare de modele si culori care iti permit sa scoti in evidenta cele mai frumoase parti ale corpului tau, incat este imposibil sa nu gasesti una perfecta pentru tine.

3. Din topul celor mai mari probleme cu care se confrunta femeile in momentul in care planuiesc alegerea unei rochii de seara face parte… burtica. Indiferent de greutate sau de forma corpului, aceasta este o problema universala si, surprinzator, chiar si femeile slabe se plang uneori de existenta ei. In fond, “problema” nu este atat de grava, intrucat o rochie de seara cu o centura aplicata sub bust si o idee mai larga in partea de jos camufleaza orice defect de acest gen.

Miss Grey iti recomanda rochia de seara Irene, croita special pentru a flata orice tip de silueta. Detaliul frapant al acestei tinute il reprezinta aplicatia de tip brau, din dantela. Design-ul elegant, pe un umar, aminteste de rochiile purtate de frumoasele zeite ale Olimpului, iar materialul pretios (caci este croita din matase satinata), asociat cu nuanta dulce, romantica si indrazneata a rochiei o transforma intr-o tinuta speciala, cu un mesaj aparte.

rochie-de-seara

4. Ascundem, ascundem si iar ascundem… Ce ne facem insa atunci cand ajungem la concluzia ca rochia de seara este dezavantajoasa din punct de vedere al lungimii? Da, poate exista si o astfel de situatie, in conditiile in care consideri ca principalul tau avantaj sunt picioarele, iar daca le acoperi, vei trece neobservata, pentru ca cea mai frumoasa parte a corpului tau se afla sub materialul rochiei.

Designerii au luat in considerare si aceasta optiune cand au creat rochii de seara, si au reusit sa creeze inclusiv modele ideale pentru evidentierea picioarelor, fara a stirbi, insa, din eleganta si frumusetea acestei piese vestimentare. Exista cel putin doua categorii de rochii de seara menite sa evidentieze picioarele: pe de o parte, sunt rochiile asimetrice, scurte, dar cu o trena lunga in spate, care creeaza un efect usor dramatic; pe de alta parte, sunt rochiile lungi, de tip sirena sau normale, cu o crapatura adanca pe picior. Aceste piese vestimentare reprezinta o tinuta extrem de provocatoare si misterioasa.

Daca doresti sa alegi o rochie de seara care sa iti puna in evidenta picioarele, opteaza pentru rochia Ada. Lunga, de tip sirena, cu o aplicatie manuala in talie si un decolteu adanc, reprezinta o tinuta extrem de provocatoare si in acelasi timp decenta si eleganta. Crapatura laterala iti permite sa iti evidentiezi picioarele, iar tonurile de verde iti pun in lumina culoarea pielii, a ochilor si a parului.

rochie-de-seara

Pe www.MissGrey.ro, ai posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de rochii de seara un model care sa te transforme intr-o femeie perfecta!

Missgrey @ Aug 19, 2014 +