rootfoot

Se poarta rochiile din dantela colorata!

Rochiile din dantela se numara adesea printre optiunile tale? Te regasesti, de cele mai multe ori, acaparata complet de frumusetea acestora, si raportezi orice alta rochie la ele? Si noi. Rochiile din dantela se numara printre favoritele noastre in ceea ce privste stilul vestimentar. Foarte versatile, deosebit de elegante si sofisticate, intotdeauna la moda si extrem de feminine, rochiile din dantela se regasesc in numeroase stiluri si modele; indiferent de silueta pe care o ai, este imposibil sa nu iti gasesti un model care sa te avantajeze. 

rochie-din-dantela-colorata-miss-greyRochiile din dantela pot sa fie destul de pretentioase atunci cand vine vorba despre a le accesoriza sau chiar despre a le alege. Daca nu esti foarte atenta, exista riscul sa ai o aparitie asemanatoare cu o femeie in varsta din epoca Victoriana care a calatorit pana in prezent pentru a-ti arata ultimele tendine in moda si pentru a te invata bunele maniere. Cu toate acestea, accesorizarea corecta transforma rochiile din dantela in cea mai sofisticata si feminina optiune pentru cele mai speciale evenimente. 

In vreme ce rochiile din dantela in clasicele culori neutre alb si negru creeaza un efect usor dramatic si iti confera un plus de feminitate si inocenta, rochiile din dantela colorata trebuie alese cu foarte mare atentie. In acest sezon, dantela colorata este foarte in voga, si o putem regasi in aproape toate marile prezentari de moda din jurul lumii. Fie ca este purtata in stil casual, fie regasita in tinute de ocazie, dantela colorata face ravagii printre femei. Daca nu ai inca o rochie din dantela colorata in garderoba, ar fi timpul sa iti achizitionezi una. Atent accesorizate, acestea pot fi purtate indiferent de sezon, cu conditia sa alegi un model care sa ti se potriveasca. 

Atunci cand alegi sa porti rochii confectionate integral din dantela, croiala si structura rochiei alese sunt cel mai important element pe care trebuie sa il ai in vedere. Nu este rochie-din-dantela-colorata-miss-greyreomandat sa optezi pentru rochii din dantela largi, sau chiar si de tip empire, pentru ca risti ca tinuta creata sa nu aiba efectul dorita. Rochiile din dantela colorata trebuie sa se muleze discret pe formele tale, sa fie simple si sa nu fie accesorizate cu prea multe bijuterii care sa distraga atentia, in asa fel incat sa obtii un look care starneste admiratia si complimentele tuturor privitorilor. 

Confectionata integral din dantela in tonuri seducatoare de bordo, rochia eleganta midi Ella este alegerea perfecta pentru numeroase categorii de evenimente. Iti recomandam sa porti rochia din dantela in combinatie cu pantofi negri sau nude, si cu o bratara sau un colier subtile, atent alese, pentru a obtine o aparitie deosebit de sofisticata, rafinata si feminina. Impresionanta atat datorita materialului brodat, de calitate, cat si design-ului simplu si provocator simultan, rochia din dantela colorata iti pune in evidenta formele feminine, urmarindu-ti discret liniile corpului, si atragand atentia asupra bustului datorita decolteului in forma de inima sustinut de cupe. Rochia din dantela Ella revine pe stocul produselor Miss Grey in 2 saptamani, astfel ca vei putea sa te bucuri si tu de una dintre cele mai indragite produse Miss Grey ale verii. 

Rochiile din dantela colorata marca Miss Grey pot fi purtate cu succes la cele mai deosebite evenimente: de la nunti, la ceremonia de cununie civila, botezuri, baluri sau aniversari, si pana la receptii sau petreceri cocktail. Provocatoare si decenta simultan, rochia din dantela poate fi regasita atat pe albastru, cat si pe negru, astfel ca vei putea sa iti alegi culoarea care te avantajeaza cel mai bine.

Te invitam sa vizitezi site-ul www.MissGrey.ro in urmatoarele doua saptamani, si sa intri in posesia superbelor rochii din dantela colorata, atat de in voga in acest sezon. 

Missgrey @ Aug 19, 2015 +