rootfoot

Rochii mulate de petrecere

Chiar daca timpul ramas pana la primavara este scurt, tot mai avem parte de cateva saptamani de vreme rece si mohorata pe care trebuie sa le petrecem astfel incat sa emanam energie peste tot in jur, contrar atmosferei generale. Cum petrecerile in club si evenimentele speiclae din categoria aniversarilor (care se traduc tot in petreceri) vor fi vedetele acestei perioade, e timpul sa arunci un ochi in garderoba ta de ocazie si sa o reinnoiesti cu cel putin un articol nou. Rochiile mulate de petrecere sunt recomandarea Miss Grey pentru perioada imediat urmatoare, iar in noua colectie ti-am pregatit cateva modele superbe care cu siguranta te vor cuceri!

rochie-mulata-de-petrecereRegasite intr-o multitudine de forme, modele, culori si materiale, rochiile de petrecere sunt esentiale pentru orice garderoba care se doreste a fi completa. Pentru a evita monotonia vestimentara, este necesar ca, din cand in cand, sa rochie-mulata-de-petrecereschimbam tinutele de ocazie cu altele noi, diferite ca stil si adaptate tendintelor mereu schimbatoare ale modei. In ultima noastra colectie, am incercat sa iti oferim o gama cat mai vasta de rochii de petrecere si de ocazie, astfel incat orice invitatie neprevazuta ar parea, tu sa fii mereu pregatita. Astazi, iti recomandam rochiile mulate. 

De ce rochii conice? Pai, sa vedem... Ce isi doreste fiecare femeie de la propria ei imagine? Care este scopul pe care ea il urmareste atunci cand isi alege tinutele pentru iesiri si evenimente? Dincolo de motivele personale, exista un adevar general valabil: toate femeile isi doresc sa fie atragatoare, frumoase, perfecte, sau, cel putin, sa se apropie cat mai mult de un ideal. De aceea, rochiile mulate sunt optiunea perfecta, o data pentru ca iti urmaresc discret liniile corpului, evidentiindu-ti formele feminine, si a doua oara pentru ca sunt si deosebit de elegante, simplu de purtat si usor de accesorizat. Singura conditie, insa, sunt kilogramele in plus. Daca alegi o rochie mulata de petrecere, asigura-te ca aceasta nu iti confera un aspect inestetic. Pentru ca regula de aur a unei aparitii de succes este sa porti in primul rand ceea ce ti s epotriveste, si abia apoi ceea ce este la moda. 

Pentru o iesire in club, ti-am pregatit rochia mulata de petrecere fara maneci Tiffany, confectionata din dantela neagra, suprapusa peste o captuseala bej, si cu insertii de piele ecologica. Rochia mulata iti accentueaza formele feminine, conferindu-ti un aer deosebit de atragator, iar materialul sofisticat sporeste eleganta si feminitatea tinutei tale. Poart-o cu un colier si o pereche de pantofi cu toc inalt, si ve fi vedeta ringului de dans!

Daca esti in cautarea unei rochii de petrecere pentru o aniversare, rochia mulata Tess este piesa vestimentara care te va cuceri complet: confectionata din material elastic, cu dantela neagra in colturi si tulle semitransparent in partea superioara a corpului, rochia se remarca prin delicatetea si feminitatea pe care le confera purtatoarei. Simplitatea chiar poate fi, uneori, cel mai stilat si sofisticat lucru -  si rochia de petrecere mulata Tess exact asta iti demonstreaza: ca poti sa arati spectaculos intr-o tinuta cat se poate de simpla. 

Intra pe www.MissGrey.ro, vizualizeaza noua noastra colectie si comanda cu incredere rochiile de petrecere care te incanta!

Missgrey @ Jan 27, 2015 +