rootfoot

Cand nu stii ce sa porti la o nunta, alege o rochie din dantela si nu vei da gres

A inceput sezonul nuntilor si, mai mult ca sigur, ai fost invitata la cel putin un astfel de eveniment fericit. Daca ti se pare ca alegerea tinutei ideale este un proces complicat… psst, iti spunem un secret: poarta o rochie din dantela!

Nu numai ca vei arata impecabil, eleganta si feminina, indiferent cat de formal este dress code-ul petrecerii, dar vei castiga o multime de ore pe care altfel le-ai fi irosit cautand tinute despre care iti era greu sa decizi cat de potrivite ar fi pentru o nunta.

Si pentru ca aici, la Miss Grey, rochiile din dantela se regasesc intr-o selectie de zeci de modele din cele mai incantatoare, in diverse culori, texturi si croieli, ne face o deosebita placere sa te invitam in „raiul” tinutelor confectionate, in atelierul propriu, din cele mai pretioase dantele. Stim ca vei gasi aici cel putin un model de rochie din dantela care sa-ti evidentieze silueta, intr-o nuanta flatanta pentru ten si potrivita personalitatii tale.

 

Rochia din dantela-definitia elegantei atemporale

 

Amira   Amira

Simbol al statutului pe vremuri si marca a sofisticarii, tesatura preferata a nobilimii si alegerea femeilor care stiu sa se puna in valoare, dantela de calitate are un aspect deopotriva delicat si pretios, un atu pe care il poti folosi cu usurinta in favoarea ta.

Daca petrecerea de nunta are loc in aer liber, incearca un look proaspat, cu semnificatii romantice, purtand o rochie din dantela in nuante pastelate. Noi iti recomandam rochia Amira, al carei roz somon este pur si simplu irezistibil, mai ales datorita dantelei cusute cu fir irizant auriu.

 

Pentru ca o tinuta lunga, realizata exclusiv din dantela, ar fi mai dificil de accesorizat si purtat, variantele de rochii midi din dantela sunt ideale, chiar si pentru evenimentele de seara. Poti jongla foarte usor cu accesoriile, pastrandu-le pe cele mai opulente sau mai accentuate cromatic pentru petrecerile care au loc la ore tarzii, in lumina artificiala, iar ziua vei arata ireprosabil cu o pereche de sandale in nuante metalice si o poseta plic de dimensiuni mici.

 

Ingrid   

Daca preferi insa un aer misterios, mai clasic, fii sigura ca rochia din dantela neagra te va scoate din orice incurcatura vestimentara cu ocazia unei nunti. Alege un design simplu, care urmareste linia corpului si imbina jocuri de transparenta pentru o formula castigatoare, asa cum se regaseste, de exemplu, in mica rochie neagra Ingrid, reinterpretata inedit sub marca inovatoare Miss Grey.

 

Marele avantaj al achizitionarii unei rochii din dantela pentru o petrecere de nunta este ca o poti purta, accesorizand-o diferit, la o varietate de ocazii, chiar si la petreceri de cocktail sau botezuri. Ce nu se va intampla, cu siguranta, dupa ce vei achizitiona o astfel de tinuta? Nu o vei uita in sifonier, pentru ca este una din cele mai adaptabile si elegante rochii pentru evenimente speciale.

 

Missgrey @ Apr 28, 2017 +