rootfoot

Ce rochii elegante de zi trebuie sa porti in acest sezon?

Uneori, ne dorim ca fiecare zi sa ne ofere un motiv suficient de special pentru a putea purta rochii elegante de zi. Si, pentru ca de multe ori este dificil sa identificam o ocazie precisa, renuntam la a ne etala tinutele elegante si feminine, lucru care este total gresit. Debutam articolul de astazi incurajandu-te sa porti rochii elegante de zi de fiecare data cand simti nevoia, chiar daca nu corelezi asta cu un eveniment anume. La urma urmei, fiecare zi este speciala prin simplul fapt ca tu te simti speciala: poate astazi esti mai fericita, mai exuberanta, poate te asteapta o intalnire importanta, sau poate cineva ti-a pus un zambet pe fata, sau poate pur si simplu ai visat frumos. Indiferent de elementul particular pentru care astazi te simti altfel, poarta rochii de zi elegante.

Pentru ca iti este deja cunoscut faptul ca exprimarea personalitatii prin vestimentatie este un element care contribuie in mod decisiv la starea noastra buna de spirit si la felul in care ne percep ceilalti, poti rochie-eleganta-de-ziintelege de ce este important ca din gardeorba ta sa nu lipseasca sub nicio forma rochiile elegante de zi. Desigur, poate ca vara iti este mult mai comod sa alegi ce rochii de zi sa porti, insa toamna aceasta alegere poate sa fie foarte dificila. 

rochie-eleganta-de-ziIn cea mai noua colectie de toamna, ti-am pregatit cateva modele superbe de rochii elegante de zi pe care sa le porti in sezonul acesta, indiferent de preferintele pe care le ai. Astazi, iti sugeram rochia eleganta de zi Olympia, pe care o indragim enorm datorita simplitatii si versatilitatii sale. Disponibila in tonuri de rosu aprins si albastru imperial, rochia de zi eleganta Olympia are o croiala conica datorita careia fomrele tale sunt evidentiate suficient de subtil cat pentru a impresiona si pentru a flata orice tip de silueta. Caracterizata de linii drepte si curate, rochia eleganta de zi Olympia are maneci trei-sferturi, care o trnasforma intr-un accesoriu ideal pentru sezonul rece. Unica datorita aplicatiei florale romantice din zona bustului, care ii confera o nota usor feminina si speciala, rochia de zi eleganta Olympia este extrem de versatila, si poate fi purtata cu succes in cele mai diverse combinatii vestimentare, in functie de nevoile si imaginatia ta.

Asortata cu o pereche de cizme inalte cu toc gros, spre exemplu, rochia eleganta de zi Olympia devine o tinuta office de exceptie, care te va face sa te simti confortabil si care iti va aduce numeroase complimente din partea colegilor de birou. Daca alegi sa porti rochia de zi eleganta cu o pereche de sandale cu toc inalt sau pantofi stiletto, atunci poti obtine un look perfect pentru o petrecere cocktail sau pentru o intalnire romantica. Cu sau fara bijuterii, rochia eleganta de zi Olympia este un accesoriu care te pune in valaore si care se potriveste unor multe tipuri de ocazii si evenimente. 

Descopera noua colectie de rochii elegante de zi marca Miss Grey, si innoieste-ti gardeorba de toamna cu accesorii feminine.

Missgrey @ Oct 27, 2016 +