rootfoot

Rochii de soacra mare pentru sezonul rece

Candva, rochiile de soacra mare trebuiau sa fie obligatoriu in culori pastel sau tonuri de bej. Din fericire, aceasta eticheta a ramas in trecut, iar astazi mamele mirilor sunt libere sa isi exprime personalitatea si stilul prin numeroase optiuni de rochii de soacra mare, regasite in cele mai variate modele, stiluri si texturi. Pentru ca nici sezonul rece nu este lipsit de nunti, si pentru ca poti avea dificultati mai mari atunci cand iti alegi o rochie de soacra mare potrivita pentru toamna si iarna decat atunci cand o alegi pentru sezonul cald, ti-am pregatit un articol in care iti spunem cum anume sa iti selectezi rochia perfecta de soacra mare, in sezonul rece. 

Prima noastra recomandare este sa te lasi ghidata de mireasa. Sfatuieste-te cu ea asupra stilului, culorii, si a gradului de formalitate, intrucat ea alaturi de mire sunt cei care stabilesc directiile in materie de stil rochie-lunga-neagra-catifeasi design ale evenimentului, indiferent de tema pentru care acestia opteaza. In calitate de mama a mirelui, tu reprezinti un membru important in cadrul evenimentului, motiv pentru care rochia de soacra mare trebuie sa se incadreze perfect in peisaj. Asa ca, inainte de a-ti alege rochia de soacra mare potrivita, sfatuieste-te cu mireasa si urmeaza stilul si sfaturile ei. 

Rochiile de soacra mare trebuie sa complementeze si sa completeze cromatica nuntii, chiar daca acest lucru nu implica in mod obligatoriu o potrivire perfecta de culori. De aceea, rochiile de soacra mare nu trebuie alese inainte sa se decida asupra rochiilor pentru domnisoare de onoare si asupra spectrului cromatic al petrecerii. Fii atenta la materialele din care sunt confectionate rochiile pentru domnisoare de onoare, eventual ia si o mostra cu tine inainte sa incepi sa iti cauti propria rochie de soacra mare, si asigura-te ca te afli in ton cu evenimentul. 

Daca nu reusesti sub nicio forma sa te identifici cu paleta cromatica propusa pentru eveniment sau pentru rochiile domnisoarelor de onoare, opteaza pentru o culoare neutra, care sa se potriveasca indiferent de tematica sau spectrul cromatic ales, si care sa nu puna rochia miresei pe plan secundar. Dupa cum probabil ai intuit deja, o rochie lunga neagra este ideala, in acest caz. Specialistii recomanda ca rochia de soacra mare sa fie aleasa cu cel putin trei luni de zile inainte de marele eveniment, pentru a te asigura ca iti alegi modelul care sa ti se potriveasca cel mai bine, si pentru a-ti rezerva suficient timp pentru a-ti construi tinuta ideala. 

Pentru sezonul rece, iti recomandam sa alegi rochii de soacra mare confectionate din catifea. Fermecatoare prin definitie, rochiile lungi din catifea se regasesc in numeroase stiluri si modele, astfel ca este imposibil sa nu iti gasesti preferata printre ele. In plus, materialul deosebit de sofisticat transforma rochia de soacra mare intr-o piesa vestimentara pretioasa prin definitie, astfel ca nu ai nevoie de accesorii extravagante pentru a o completa. Confortabila, simplu de purtat si extrem de eleganta, o rochie lunga din catifea se va incadra intotdeauna in eleganta unui eveniment de proportii, punand in valoare feminitatea oricarei purtatoare. 

Straluceste la ocaziile speciale cu o superba rochie de seara lunga confectionata din catifea neagra, si cu maneci din dantela atent lucrata. Remarcabila datorita materialelor de calitate din care este croita, dar si datorita design-ului original si impresionant, rochia de seara lunga iti va conferi un aer sofisticat si misterios. Trena lunga sporeste aerul usor dramatic, in vreme ce jocurile de transparenta ale dantelei iti sporesc senzualitatea. Materialul se muleaza discret pe trupul tau, avantajandu-l, iar culoarea si design-ul sunt menite sa flateze orice tip de silueta.

Te invitam pe www.MissGrey.ro, sa iti alegi rochiile de soacra mare favorite, dintre care sa iti alegi favorita pentru sezonul rece!

Missgrey @ Nov 04, 2015 +