rootfoot

Trei trucuri de stil pentru femei plinute care te vor surprinde

Formele generoase pot fi deosebit de senzuale si atractive, iar cateva trucuri de stil pentru femei plinute te vor ajuta sa-ti compui un look absolut incantator.

 

Secretul unei aparitii senzationale sta in armonia proportiilor si alegerea pieselor vestimentare si a accesoriilor in asa fel incat sa indrume privirea de sus in jos, nu de la stanga la dreapta. Astfel, silueta plus-size va parea alungita si mai zvelta, doar prin adoptarea unor strategii vestimentare pe care ti le voi dezvalui imediat.

 

Le spunem trucuri de stil pentru femei plinute, dar in esenta… sunt tehnici artistice

    

La fel cum un artist reuseste sa creeze imagini de o estetica impecabila folosind culori, linii, unghiuri si texturi, si tu iti poti contura un look armonios, in care formele pline sa joace rolul principal. Practic, aplicand numai trei astfel de trucuri de stil pentru femei plinute, vei descoperi regulile de aur pentru alegerea rochiilor sau altor tinute pentru siluetele plus-size.

 

Concret? Poarta haine pe masura ta, accesorizeaza-le avand grija sa pastrezi echilibrul proportiilor si manevreaza strategic imprimeurile, formele si detaliile.

 

Accentueaza talia si micsoreaza optic partile proeminente

 

Oricat ar fi de tentant sa te ascunzi sub haine cu doua-trei masuri mai mari, din comoditate sau chiar din convingerea ca astfel vei camufla partile de care nu esti multumita, nu o mai face. Niciodata.

 

Ia-ti masurile (sau roaga o prietena sa te ajute) si alege rochii elegante plus-size care se potrivesc siluetei tale. In acelasi timp, tine seama de forma corpului tau. Plus-size nu inseamna ca toate siluetele sunt identice. Este foarte important sa accentuezi talia, fie printr-o rochie eleganta cu croiala care urmareste linia corpului, fie cu ajutorul unei curele atent alese. Scoate in evidenta cele mai atractive parti ale corpului: picioarele, umerii, decolteul sau bratele, si evita sa atragi atentia asupra celor de care nu esti multumita. Daca ai gambele groase, nu vei purta rochii al caror tiv se opreste la jumatatea lor, daca ai umerii ingusti, nu vei purta rochii cu bretele, si tot asa.



Ai silueta plinuta? Poarta tocuri!

Efectul de alungire a piciorului nu tine doar de numarul de centimetri ai tocului, din fericire. E suficient chiar si un kitten-heel de doi centimetri pentru a crea impresia unei siluete mai zvelte.

 

Deasemenea, tot in categoria accesorii, nu uita de poseta. Profita de trendurile actuale pentru tinutele casual si poarta cu incredere posete voluminoase, care te ajuta sa pastrezi echilibrul proportiilor, iar pentru tinutele elegante de seara poti alege un clutch generos.

 

Mai multa piele… insemana mai mult farmec

Ca sa arati mai multa piele nu trebuie sa umbli mai mult dezbracata, din contra. Inseamna sa alegi rochii de seara originale, care se remarca prin jocuri de transparenta, sau printr-un decolteu care-ti pune in valoare umerii si clavicula.

 

In definitiv, aceste trucuri de stil pentru femei plinute nu sunt decat partea tehnica, de manual, a unei prezente sofisticate si delicate. Cel mai important lucru este ca tu sa stii ca ai ales rochia ideala si sa pasesti increzatoare in farmecul tau, la orice eveniment special.

 

Missgrey @ Jul 28, 2017 +