rootfoot

Modele speciale de rochii pentru femei plinute

Probabil ca femeile au stiut dintotdeauna o vraja din aceea care le ajuta sa faca mai multe lucruri deodata, sau sa fie mame grijulii si sotii afectuoase in acelasi timp, de aceea nu e de mirare ca modelele speciale de rochii pentru femei plinute, care camufleaza defectele, surprinzand in acelasi timp prin elementele inedite de design, sunt extrem de populare si apreciate. In plus, viata ar fi mult mai posomorata daca hainele ar detine exclusiv rolul unui vesmant protector, de aceea ne bucuram sa va prezentam astazi doua rochii deosebite, cu efect 2 in 1, care te vor scoate din anonimat, ajutandu-te sa estompezi acele portiuni nu tocmai multumitoare ale siluetei, armonizandu-i proportiile si creand iluzia de subtiere.

 

Te asteptam cu drag sa vezi si celelalte rochii Plus Size din colectia Miss Grey, create special pentru femeile cu forme pline carora le place sa-si faca o aparitie memorabila si fascinanta la evenimentele speciale din viata  lor.

 

Rochia Flora  

 

 

Alege rochii deosebite cu elemente originale de design

 

 

   

In moda nu este vorba numai despre croiala, tesaturi si culoare, ci si despre mici trucuri si iluzii optice de care designerii se folosesc pentru a reliefa intr-un mod avantajos frumusetea clientelor- femei cu siluete din cele mai diferite. Fie ca vorbim de anumite modele in dungi, de amplasarea ingenioasa a unor culori mai inchise, de o croial? fluida, de forma decolteului sau de piese inedite care ascund un abdomen imperfect, confectionarea unei astfel de rochii pentru femei plinute este, de multe ori, o imbinare complexa si atenta a tuturor acestor elemente. Adic? a?a cum suprapunerea vaporoasa din voal de matase, care da un aer deosebit rochiei Flora Plus Size, camufleaza talia si te transforma intr-o prezenta diafana, extrem de feminina. O poti purta cu succes la ocazii speciale, precum o nunta sau un botez, datorita dantelei brodate din zona bustului si a anticului de calitate superioara in nuanta albastru imperial.

 

Insertiile din dantela transforma rochiile banale in rochii deosebite

 

  

 

Este remarcabila transformarea pe care o aduce o simpla insertie din dantela sau un clin bine plasat intr-o piesa vestimentara, fie ca ne referim la modelele de rochii pentru femei plinute, sau la orice alte modele de rochii. Pe langa faptul ca toate privirile vor fi atrase de elementul inedit,  amplasarea strategica face adevarate minuni. Decupajele in forma alungita de pe maneci si de la nivelul decolteului rochiei mov Iman Plus Size, creeaza, de exemplu, iluzia unei siluete alungite, bine puse in valoare datorita jocurilor seducatoare de transparenta. Confectionata dintr-un antic de un mov intens si foarte placut, rochia are o croiala avantajoasa, care urmareste discret linia corpului, pentru ca tu sa o poti purta, bineinteles, accesorizata cu o pereche de pantofi cu toc inalt in nuante argintii sau pur si simplu negri, la petreceri formale sau cine romantice.

Missgrey @ Mar 17, 2017 +