rootfoot

Noua colectie de rochii pe marimi mari MissGrey

Fiecare femeie este unica si frumoasa in felul ei, si are un set de calitati care o disting de oricine altcineva. Aceasta este premisa de la care am plecat in momentul in care am decis sa lansam o colectie de rochii pe marimi mari, dedicata femeilor plinute sau de varsta a doua. Ne bucuram in fiecare zi cand primim aprecierile femeilor din intreaga lume referitoare la creatiile noastre, iar lansarea acestei colectii reprezinta o metoda de a va multumi, tuturor, pentru increderea pe care ne-o acordati. Hai sa vedem ce tipuri de rochii pe marimi mari poti regasi in noua noastra colectie:

 

Rochii pentru femei plinute, din dantela

 

 

 

Pentru ca rochiile din dantela reprezinta semnatura brandului Miss Grey in lumea modei, am creat modele superbe de rochite din dantela special pentru femeile plinute. Am tinut cont, atunci cand le-am creat, de fiecare detaliu care conteaza pentru ca o femeie sa se simta excelent in propria piele. Astfel, te poti bucura acum de rochii pe marimi mari din dantela, de lungime midi, in culori care mai de care mai spectaculoase, care sa se potriveasca preferintelor tale si conformatiei tale fizice. Rochiile din dantela pe marimi mari pot sa fie purtate cu succes indiferent de categoria de eveniment, intrucat sunt deosebit de elegante si versatile, permitandu-ti sa le accesorizezi in voie.

 

Texturile spectaculoase definesc rochiile pe marimi mari Miss Grey

 

 

 

Pentru ca dincolo de design si de cromantica, exista si alte elemente deosebit de improtante atunci cand vine vorba despre crearea unei rochii elegante perfecte, dedicam cateva randuri texturilor care au fost utilizate la confectionarea rochiilor pe marimi mari Miss Grey, din cea mai noua colectie a noastra: vorbim despre creatii superbe din dantela fina, dantela pretioasa, triplu voal, tafta luxurianta si voal fin, fiecare dintre acestea regasindu-se in proportii armonioase in randul creatiilor noastre special dedicate tuturor femeilor care isi doresc sa fie elegante si admirate.

 

Rochii de seara pe marimi mari

 

Nici rochiile de seara nu ne-au scapat din vedere in momentul in care am ales sa lansam aceasta colectie deosebita. De altfel, vei putea gasi inclusiv rochii de seara cu spatele gol pe marimi mari, perfect adaptate unei conformatii fizice mai robuste, astfel incat fiecare femeie sa reuseasca sa se simta increzatoare in fortele proprii si deosebit de frumoasa.


Te invitam sa descoperi cele mai frumoase rochii pe marimi mari, dedicate evenimentelor speciale, in noua colectie deosebita marca Miss Grey!

Missgrey @ Mar 09, 2017 +