rootfoot

Stil si culoare in noile tinute de seara pentru femei plinute

Moda, cu tot alaiul ei colorat de croieli diverse si materiale care de care mai fine si luxoase, ar trebui sa fie o placere pentru absolut toate femeile, indiferent de silueta. De ce sa te ascunzi sub o rochie fara forma, intr-o nuanta banala, stearsa, cand poti face senzatie la un eveniment special intr-o tinuta de seara pentru femei plinute, din noua colectie Miss Grey?

Te invitam sa vezi modelele noastre de rochii Plus Size, care mizeaza pe o combinatie spectaculoasa de culori vibrante si design-uri avantajoase, ideale pentru formele mai pline, si sa-ti alegi tinuta eleganta pentru urmatoarea ocazie deosebita din viata ta.

 

 

Spectacolul dantelei pretioase in noile rochii pentru plinute

 

 

Rochie Plus Size Anemona verde Rochie Plus Size Anemona bordo

 

Dantela brodata pe tull in modele somptuoase, cu iz aristocratic, transforma o simpla rochie intr-o adevarata bijuterie care te va scoate cu certitudine in evidenta, fie ca participi la o nunta, un botez sau un alt eveniment care necesita o tinuta formala. Chiar daca pana acum rochia larga ti s-a parut o solutie buna pentru a estompa formele rubensiene, alege cu incredere un model care urmareste liniile corpului, de lungime medie. Nu supraincarca outfit-ul accesorizandu-l in exces, mai ales ca vorbim despre un material sofisticat precum dantela. O pereche de sandale fine in nuante aurii se va combina atat de bine cu rochia, incat vei mai avea nevoie doar de niste cercei delicati pentru a-ti completa aspectul ireprosabil.

 

Poarta rochii pentru plinute, intr-o varietate de culori vibrante

 

 

Rochie Anemona verde Plus SizeRochie Anemona

 

Rosul plin de vitalitate sau optimistul verde iti pot conferi o alura puternica, de femeie care stie ce i se potriveste si se simte excelent in pielea ei. Nu ezita sa alegi, din colectia Miss Grey, o tinuta de seara pentru femei plinute care sa se armonizeze perfect cu explozia cromatica a primaverii. Rochia Plus Size Anemona bordo, ale carei jocuri de transparenta la nivelul bustului iti confera o senzualitate irezistibila, e confectionata din dantela pretioasa brodata pe tull, infatisand un model delicat de inspiratie victoriana. In functie de dispozitia ta si, desigur, de cat de mult doresti sa te asortezi cu tinuta partenerului tau, te poti orienta catre rochia Plus Size Anemona verde, a carei croiala conica iti accentueaza talia, creand iluzia unei forme de clepsidra. Cupleaza rosul cu nuante de nude, auriu, argintiu sau negru, iar verdele smarald cu accesorii colorate in galben, rosu, alb, negru, si vei fi fermecatoare si eleganta la ocaziile speciale ale acestei primaveri.

Missgrey @ Mar 13, 2017 +