rootfoot

Rochii din dantela pe marimi mari, in culori vibrante

Da, iti trebuie putin curaj ca sa imbraci o rochie intens colorata, si da, vei trai un sentiment eliberator in momentul in care vei strapunge bariera alb-negrului, purtand increzatoare modele de rochii din dantela cu o cromatica indrazneata. Chiar daca silueta ta poate fi caracterizata ca plinuta, asta nu inseamna ca ai vreun motiv sa alegi numai rochii in culori neutre, crezand ca astfel distragi atentia de la zonele care te nemultumesc. Din contra, rochiile in culori vibrante contureaza flatant silueta si iti lumineaza trasaturile, accesorizarea lor nu este deloc complicata, iar tu vei proiecta un aer optimist si cuceritor.

Iti vom arata in continuare cum poti fi in centrul atentiei la o ocazie speciala purtand rochii din dantela in culori puternice, si te invitam sa iti alegi modelul preferat din noua colectie Plus Size semnata Miss Grey.

 

Cum accesorizezi modelele de rochii rosii pe marimi mari?

Rochie Bordo Anemona    Rochie Anemona bordo

 

Imposibil de ignorat, rochia rosie trebuie sa faca parte din garderoba oricarei femei, indiferent de silueta sau culoarea parului. Aceasta piesa vestimentara este, pur si simplu, esenta feminitatii si senzualitatii.  Ai grija cand alegi accesoriile potrivite si rochia rosie iti va aduce o multime de atentie pozitiva din partea celor din jur. Dar care sunt accesoriile potrivite atunci cand porti rochii rosii?

Ei bine, in niciun caz cele in nuante de rosu. Rochia si accesoriile trebuie sa se combine si completeze intr-un mod care exprima vitalitate si stil, iar banala monocromie cu greu poate reusi asa ceva. Alege pantofi cu toc in nuante aurii sau argintii, pentru un aer pretios, sau chiar clasicii stiletto nude sau negri, pentru un look sofisticat. Daca vrei sa porti rochii din dantela, straduieste-te sa nu alegi si bijuterii opulente, care ar incarca extrem de mult tinuta. O pereche de cercei cu pietre maro si un inel asortat vor fi suficiente. Pentru un model cu decolteu la baza gatului, asa cum este rochia bordo Plus Size Anemona, confectionata integral din dantela brodata pe tull, colierele sau pandantivele sunt chiar dispensabile, datorita aparentei pretioase a rochiei.

 

Alege rochii verzi pe marimi mari si joaca-te cu accesoriile 

 

Rochie Arella verde   Rochie Arella verde

Proaspata, opulenta, aproape magica, nuanta verde smarald confera tinutei tale si un vag aer misterios, pe care-l poti amplifica purtand sandale sau pantofi in nuante metalice, aurii sau argintii. Un aspect ireprosabil il poti obtine cu ajutorul sandalelor negre, iar pentru spiritele mai extravagante,  pantofii rosii cu toc inalt sunt ideali. Combina rochia Plus Size Arella, croita din dantela pretioasa brodata special pentru siluetele plinute, cu o bratara cu design indraznet si un inel cu model deosebit, pentru un look stilat, sau cu perle indigo, pentru un efect puternic, si obisnuieste-te sa primesti complimentele celor din jur.

 

Pentru ca acum ai aflat ca frumusetea ta este impecabil pusa in valoare de modelele Miss Grey de rochii din dantela vesel colorate.

 

Missgrey @ Mar 15, 2017 +