rootfoot

Cum accesorizezi modelele de rochii plus size?

Daca porti rochii plus size (ma refer in special la modelele de rochii de seara marimi mari), s-ar putea sa fi observat deja ca regulile de accesorizare difera destul de mult fata de cele recomandate marimilor mai mici.

Si asta pentru ca, asa cum a spus candva Coco Chanel, „Moda este arhitectura. Este o chestiune de proportii. Regula aceasta ramane valabila chiar si atunci cand vorbim de accesorii. Detaliile potrivite fac diferenta dintre succesul si esecul unui outfit.”

 

Ce bijuterii poti purta cu rochii de seara plus size?

 

Pe siluetele plinute, bijuteriile statement arata fabulos, insa cele minimaliste nu ies cum trebuie in evidenta si se pierd in peisaj. De aceea, cand participi la un eveniment special si decizi sa imbraci noua rochie de seara plus size in care arati atat de bine, accesorizeaz-o cu inele de cocktail, bratari manseta, coliere cu pandantiv sau coliere lungi care atrag privirea in jos… dar nu toate deodata. E drept ca ti se potrivesc, insa trebuie sa eviti cu orice chip comparatia aceea iritanta cu un pom de Craciun, asa ca rezuma-te la o singura bijuterie statement si vei fi gata de petrecere.

 

Cu cat e poseta mai mare, cu atat pare talia mai ingusta

 

   

Nu purta cu rochii plus size o poseta prea mica. Cand te privesti in oglinda, trebuie sa existe o armonie intre proportii, iar pentru tinutele de zi avantajul tau este ca poti profita de gentile voluminoase in tendinte. Pentru tinutele de seara, un clutch cu dimensiuni generoase, purtat fi sub brat, fie pe sold, va crea iluzia unei talii mai subtiri.



Ce pantofi se potrivesc cel mai bine unor rochii plus size de seara?

 

Cei cu toc. Nimic nu alungeste si subtiaza silueta mai mult decat o pereche de pantofi cu toc, prin felul in care inalta calcaiul si actioneaza asupra muschilor gambei. Daca ai gleznele groase sau gambele plinute, evita pantofii cu bretea pe glezn? sau in forma de T. Daca vrei neaparat sa porti pantofi cu barete, opteaza pentru modelele mai decupate cu varful deschis, sau pentru sandale.

 

Ai nevoie de curea la o rochie plus size?

 

Unele rochii plus size arata mai frumos cu o curea bine aleasa, alte modele nu au nevoie de acest accesoriu. Daca silueta ta plinuta are talia bine definita, poti purta ori curele gen centura, eventual cu ornamente in partea din fata pentru a crea un punct focal, ori curele subtiri, pe care le poti imbina cate doua in nuante diferite din aceeasi culoare.

 

Missgrey @ Jul 21, 2017 +