rootfoot

Cum a invatat Ashley Graham, modelul plus size, sa-si iubeasca formele

Modelul american plus size Ashley Graham este una din cele mai cunoscute personalitati din lumea modei care promoveaza frecvent o atitudine sanatoasa si relaxata in ce priveste imaginea corporala, indiferent de generozitatea formelor.

 

Increderea, frumusetea si forta se regasesc in multe forme, chiar si plus size

 

Prejudecatile societatii si standardele estetice au ascuns de-a lungul timpului adevarata infatisare a increderii in sine, a frumusetii si a fortei interioare, calitati ce se regasesc deseori in forme generoase si in siluete plinute, iar povestea lui Ashley Graham reflecta intocmai acest lucru.

 

De la adolescenta aflata constant in cautarea validarii din partea celor din jur, nu rareori parasita de iubitii care se temeau ca silueta plinuta a fetei va capata dimensiuni din ce in ce mai mari in viitor, la modelul faimos care cantareste 90 de kilograme la o inaltime de 1,75 m, o cariera infloritoare si care detine o linie de lenjerie intima, rochii si costume de baie dedicate femeilor plus-size, a fost un drum sinuos si nu lipsit de greutati.

 

Ashley Graham si-a folosit silueta plinuta ca sa lupte impotriva tabuurilor

 

„Nu m-am ferit sa-mi folosesc silueta plinuta ca sa atac subiecte tabu, precum celulita”, a spus Ashley intr-un interviu pentru revista Vogue.

 

Modelul obisnuieste sa posteze pe retelele de socializare imagini neprelucrate, in care nu se sfieste sa-si dezvaluie celulita sau vergeturile.

 

„Este important sa te accepti atunci cand te privesti in oglinda pentru ca, la sfarsitul zilei, ramai doar tu cu tine.”

 

Ashley a devenit o inspiratie pentru femei cu siluete plinute din lumea intreaga, invatandu-le sa se simta bine in pielea lor si sa puna pe primul plan sanatatea, nu dimensiunile standard impuse de moda.

 

Succesul vine din atitudine

   

Pentru Ashley cuvintele au o mare putere, asa ca in momentul in care, coplesita de negativitatea celor din jur, a simtit ca-si pierde orice urma de incredere in ea insasi, si-a creat trei afirmatii de forta.

 

„Sunt curajoasa, sunt sclipitoare, sunt frumoasa”.

 

Ceea ce-si doreste insa cel mai mult Ashley este sa schimbe lumea, in numele tuturor femeilor care poarta haine plus size. Promoveaza folosirea modelelor cu forme generoase pe podiumurile de moda si creeaza haine si costume de baie plus size.

 

Supermodelele apar invaluite in perceptia generala intr-o aura dramatica si plina de incertitudini, insa Ashley Graham este cat se poate de realista, constienta de sine si de lumea in care traieste, un fel de supermodel modern care lupta pentru diversitate si o perceptie pozitiva a corpului.

 

Missgrey @ Aug 09, 2017 +