rootfoot

Stil de vedeta - salopeta chic

Daca garderoba ta are nevoie de un element aparte, de o piesa de rezistenta, de o supereroina chic, versatila si incredibil de sexi in acelasi timp, atunci nu trebuie decat sa arunci o privire in perioadele de glorie ale modei si, bineinteles, ale scenei muzicale, absolut ticsita de fashion icon-uri. Ce au in comun Elvis Presley, Mick Jagger, Freddy Mercury, Britney Spears si boemii hipioti ai anilor 70?
Salopeta eleganta, desigur.

 

Esti seducatoare cand te simti confortabil in hainele tale

 

Pe drept cuvant, practica salopeta a devenit favorita tuturor doamnelor si domnisoarelor care nu se multumesc
niciodata cu putin si care surprind mereu prin dinamism si nonconformism, fara sa faca insa rabat de la aerul senzual si sofisticat. Chiar daca povestea salopetei a pornit de la costumul purtat de curajosii parasutisti, care aveau nevoie de o piesa de imbracaminte practica si cu o buna protectie impotriva frigului, in scurt timp femeile i-au descoperit calitatile si au integrat-o in vestimentatia lor. Avantajul unei salopete elegante lungi, a carei croiala neintrerupta te face sa pari mai inalta si mai supla este, cu siguranta, evident, iar daca ne gandim si la confortul oferit, acoperim perfect si spectrul functionalitatii.  In plus, de cate ori nu ti s-a intamplat sa intarzii din cauza ca nu te puteai hotari ce combinatii de haine sa mai faci? Cu o salopeta eleganta nu se mai pune problema sa ravasesti sifonierul, verificand panicata ceasul, pentru ca o imbraci in doi timpi si trei miscari, apoi esti gata sa-ti faci o aparitie spectaculoasa… aproape oriunde.

 

Salopeta Lucile SmaraldNu subestima adaptabilitatea unei salopete elegante!

 

Vrei o tinuta business, dar te-ai plictisit de banalul deux-piece si vrei sa te impui printr-un plus de originalitate? Mergi in club cu prietenele si vrei sa dansezi fara nicio grija? Esti invitata la o nunta si  vrei ca outfit-ul tau sa se distinga dintre numeroasele rochii vaporoase?
Trei intrebari, un singur raspuns: poarta unul din variatele modele de salopete elegante lungi, in functie de eveniment.
Astfel, la birou ai posibilitatea sa alegi o salopeta cu linie clasica, dreapta sau conica in partea de jos, dintr-un material cat mai natural, care sa nu-ti distraga atentia de-a lungul zilei de munca. Pentru seara de distractie in club, ai la dispozitie diverse variante de salopete in stil boho, pe care le porti purta cu o pereche de platforme confortabile. Iar un eveniment special, precum o nunta, e ideal pentru acea salopeta eleganta cu decolteu si aplicatii pretioase, pe care iti doresti s-o porti cu niste stilettos la fel de chic.

 

Recomandarea Miss Grey pentru un outfit spectaculos, demn de o vedeta

 

Daca te-ai hotarat deja sa iesi in evidenta purtand o salopeta eleganta, mergi pana la capat si desprinde-te de banalul negru. Alege o salopeta intr-o culoare vibranta, precum modelul Lucile, de un verde smarald ale carui semnificatii formeaza un melanj deosebit de mister si vivacitate. Confectionata dintr-un satin special, numit antiquesalopeta Lucile îti subliniaza talia printr-o aplicatie pretioasa si urmareste discret linia corpului, oferindu-ti incredere in fortele tale si un aer deopotriva seducator.

 

Alege din modelele de salopete elegante lungi Miss Grey pe aceea care-ti defineste cel mai bine stilul si te propulseaza in randul starurilor admirate pretutindeni!

Missgrey @ Feb 11, 2017 +