rootfoot

Salopete elegante pentru ocaziile de toamna

Moda salopetelor elegante a cunoscut o tendinta ascendenta in vara lui 2014. Prezentarile de moda de pe podium ne-au incantat cu modele extravagante si surprinzatoare de astfel de piese vestimentare, si foarte multe femei si-au achizitionat diverse produse din categoria salopetelor de dama, cu ajutorul carora au stralucit efectiv la toate petrecerile verii. Acum, inul, voalurile si materialele vaporoase au disparut brusc, facand loc blanitelor, hainutelor din lana si catifea sau din alte materiale, mai adecvate pentru transformarile climatice de afara.

 

De ce sa alegi salopetele de dama elegante in sezonul rece?

 

salopeta eleganta verde O transformare similara a cunoscut-o si garderoba ta, in care tinutele de ocazie au devenit subit mai groase, si rochiile cu spate gol si fara maneci au fost inlocuite cu rochii cu maneci lungi, care lasa cat mai putina piele la vedere. Si, pe masura ce inaintam, parca ti-ai dori sa diversifici, si sa porti la petreceri si alte evenimente la care trebuie sa participi tinute mai lejere, care sa te puna mai bine in valoare. Pentru ca in urma cu cateva luni te bucurai de versatilitatea, comoditatea si feminitatea salopetelor elegante, venim cu o veste buna pentru tine: ele sunt in continuare printre tendintele de top ale toamnei, astfel ca le poti purta fara nicio grija. Extrem de utile si iubite de femei, salopetele elegante sunt create special ca sa ne puna in valoare calitatile si ca sa ne faca sa ne simtim bine in hainele pe care le purtam, pentru ca asta conteaza extrem de mult in momentul in care dorim sa facem impresie prin atitudine si tinuta. 

De aceea, Miss Grey a revenit cu cea de-a doua parte a colectiei de toamna, in cadrul careia ti-a pregatit alte doua superbe modele de salopete elegante si de ocazie pe care sa le porti in sezonul rece, in club, la saloepta de ocazie neagraintalniri formale, la birou sau la alte petreceri la care esti invitata. Asadar, nu sta pe ganduri, si fa-ti un mic cadou!

 

Salopete de ocazie si office by Miss Grey

 

Ideala pentru a masca o silueta mai plinuta, salopeta eleganta Kely confectionata din triplu voal impresioneaza prin superba aplicatie aurie transparenta de pe piept, care confera tinutei tale un aer elegant si sofisticat. Extrem de lejera si feminina, aceasta piesa vestimentara iti pune in valoare calitatile si datorita culorii clasice, care inspira mister si iti confera un usor aer dramatic. In plus, iti asigura si o aparitie provocatoare, prin deschizatura de la spate, care iti lasa pielea la iveala. Poart-o la o iesire la restaurant, in club, la o itnalnire de afaceri sau la o petrecere in familie, cu o pereche de pantofi cu toc inalt, si transforma-te intr-o reprezentanta a elegantei!

Daca esti adepta culorilor vibrante, in tendinte, opteaza pentru salopeta eleganta Janice, din material elastic care se muleaza subtil pe formele tale, evidentiindu-ti trupul feminin. Design-ul este creat in asa fel incat sa iti marcheze talia si sa creeze efectul de subtiere, prin intermediul centurii din acelasi material ca si intreaga piesa vestimentara, centura care se leaga intr-o rafinata fundita la spate. Purtand aceasta salopeta de ocazie, vei starni priviri admirative nu numai datorita culorii, ci si datorita spatelui decupat si detaliului feminin si elegant din dantela neagra, care sporeste misterul si pretiozitatea outfit-ului tau. Alege-o pentru iesirile din club, sau pentru petreceri sofisticate, accesorizeaz-o cu bijuterii aurii sau argintii, tocuri inalte si un palton elegant, si fa ravagii! 

Daca esti indragostita de aceste articole vestimentare feminine, intra cu incredere pe www.MissGrey.ro, si alege-ti salopetele elegante preferate. Vei adauga un plus de rafinament garderobei tale si vei straluci indiferent de evnimentul la care alegi sa le porti! 

Missgrey @ Oct 08, 2014 +