rootfoot

Salopete elegante de dama pentru un look dinamic si nonconformist

 Vrei o tinuta rafinata si seducatoare ca sa faci furori la un eveniment special? Sau poate iti doresti un outfit care sa surprinda printr-un plus de originalitate si sa se distinga dintre numeroasele rochii vaporoase? Ce-ai zice sa porti una dintre acele salopete elegante de dama care au cucerit covorul rosu si garderobele celebritatilor? Sunt trendy si iti asigura o alura dinamica si nonconformista, fara sa minimizeze in vreun fel nota de senzualitate si sofisticare necesara unei prezente spectaculoase la ocaziile speciale.

 

In plus, o sa vezi ca aceste piese vestimentare sunt extrem de adaptabile si le vei putea purta, in functie de model, textura si accesoriile alese, si la birou sau la o iesire cu prietenii in oras. Daca vrei sa-ti usurezi in viitor sarcina de a alege tinuta potrivita pentru o varietate de ocazii, inseamna ca acum este momentul sa-ti improspatezi garderoba cu unul sau mai multe modele monocrome de salopete de dama din colectiile Miss Grey.

 

Salopeta eleganta neagra - alternativa perfecta la evenimentele speciale

 

Salopeta eleganta neagra este o alegere perfecta pentru orice categorie de evenimente speciale: incepand de la petreceri aniversare, si pana la cocktail-uri, brunch-uri, nunti, botezuri sau intalniri romantice. O salopeta neagra este extrem de versatila datorita culorii si poate fi accesorizata diferit, in functie de efectul pe care iti doresti sa il obtii.

Este esential ca, atunci cand porti o salopeta eleganta neagra, sa iti accentuezi talia. Foarte multe modele de salopete elegante negre sunt create in asa fel incat sa li se poata adauga o curea in talie, asta daca nu cumva au deja una in momentul achizitionarii. Accesorizarea salopetei pentru a evidentia talia este o metoda minunata de a adauga un plus de feminitate aparitiei tale.

 

Poti opta chiar si pentru o salopeta eleganta fucsia

 

Fara indoiala, salopeta eleganta este o adevarata declaratie de stil. Aceasta piesa vestimentara deosebita care te invaluie din cap pana in picioare intr-un aer chic si original va avea intotdeauna un impact diferit fata de clasica rochie sau combinatia de bluza si pantaloni. Iar daca vorbim despre o salopeta intr-o culoare trendy, precum fucsia, un lucru e sigur: vei fi in centrul atentiei.


Rafinamentul tinutei care include o salopeta fucsia depinde insa si de alti factori, precum culoarea, marimea sau accesoriile alaturi de care alegi sa o porti.

 

Cum alegi modelele de salopete de dama potrivite pentru silueta ta?

 

 

Daca stai sa te gandesti, salopeta de dama e tot un fel de rochie… doar ca are pantaloni in loc de fusta. Si de aici incep dubiile, pentru ca esti obisnuita sa-ti alegi pantalonii ca piesa vestimentara separata. De ce trebuie sa tii seama cand optezi pentru o salopeta de ocazie sau casual, astfel incat sa-ti puna in valoare silueta si sa profiti la maximum de avantajele unei astfel de tinute?

Iar atunci cand ai nevoie de o tinuta care sa te scoata din incurcatura atat in timpul zilei, la birou sau la un cocktail party, dar care sa iti confere sarm si feminitate si la un eveniment de seara, mai formal, iti recomandam salopeta de dama Camelia. Volanele inedite de la maneci creeaza mai mult volum in partea superioara si armonizeaza proportiile siluetei, in timp ce pantalonul cu talie inalta da senzatia unor picioare mai lungi. Designul cu umerii goi este seducator fara a descoperi prea multa piele, iar nuanta intensa de albastru regal e usor de accesorizat cu tonuri neutre sau metalice. 

Mizeaza, in primul rand, pe monocromie. O astfel de salopeta, fie ca este complet neagra sau intr-o nuanta intensa de verde smarald, albastru marin sau rosu bordo, iti va contura o silueta cu cativa centimetri mai fina. Ai grija ca salopeta eleganta de seara sau casual sa fie pe marimea ta, nici mai larga si nici mai stramta, si te vei bucura de un look impecabil.

 

 

Pantofii, bineinteles, vor fi cu toc, din cel putin doua motive: primul, pentru ca o tinuta rafinata este rareori completa fara o pereche de stiletto, pumps sau sandale in nuante metalice sau neutre. Al doilea motiv este ca vei parea mult mai zvelta si, in functie de designul salopetei, vei da impresia unor picioare mai lungi si mai subtiri.

Foarte important cand porti salopete de seara sau de zi este sa ai talia bine accentuata, fie din croiala, printr-un volan peplum sau niste pliuri, fie printr-o curea.

 

Salopete elegante de seara  pentru evenimentele din lunile de toamna

 

 

Salopeta de ocazie Ozana este o piesa vestimentara feminina si moderna, care imbina liniile rafinate de design cu o irezistibila nuanta de verde. Simetria inedita din zona bustului adauga, prin transparenta delicata a dantelei cu paiete, un plus de senzualitate, iar volanul peplum iti accentueaza avantajos talia, camufland o eventuala burtica. Pantalonul cu croiala usor evazata iti contureaza niste proportii ideale si, cu o pereche de pantofi cu toc in nuante metalice de argintiu, vei da impresia unor picioare lungi si suple. Pentru petrecerile de nunta, de botez, de cocktail, dar si pentru alte ocazii mai putin formale, o astfel de salopeta de seara va intoarce netagaduit priviri admirative.

In principiu, salopetele pot fi purtate in orice anotimp, chiar si toamna. Poti compune un outfit foarte sic alegand sa integrezi o salopeta eleganta din texturi varatice, vaporoase sau cu imprimeuri florale, in tinute stratificate, dar cand ai nevoie de o prezenta stilata e mai indicat sa porti niste salopete de ocazie din materiale pretioase, de calitate, cu maneci lungi si design deosebit.

 

Salopete elegante de seara lungi

 

Daca ai cedat deja ispitei de a purta salopete elegante lungi, foarte bine! Inseamna ca stii care sunt avantajele acestor piese vestimentare stilate si confortabile si garderoba ta contine una sau mai multe salopete lungi pe care le imbraci la diverse evenimente speciale, in locul eternelor rochii de seara. Dar daca eziti in fata unui model de salopeta eleganta, da-mi voie sa-ti usurez alegerea oferindu-ti cateva motive care te vor convinge sa-ti achizitionezi cat mai repede o astfel de tinuta.

 

 

Popularitatea unei salopete elegante lungi e in crestere

 

Urmand traiectoria micii rochii negre care a devenit o piesa must-have pentru orice femeie eleganta si a cunoscut numeroase reinventari de-a lungul anilor, salopeta eleganta lunga se bucura astazi de o popularitate in crestere, atat printre celebritati, cat si printre fashionistele din toata lumea.

Designerii creeaza din ce in ce mai multe modele de salopete, experimentand cu diverse tesaturi, culori si croieli, insa un lucru e cert: aceste tinute pot fi purtate atat la petreceri in club cat si la petreceri de cocktail, la nunti sau la orice alte ocazii speciale. Exista salopete pentru fiecare stil si fiecare silueta, asa ca tot ce trebuie sa faci este sa gasesti modelele care ti se potrivesc.

 

Salopetele elegante lungi te fac sa arati mai subtire

 

Purtate cu o pereche de pantofi cu toc, salopetele au un efect de alungire de-a dreptul miraculos, mai ales cand vorbim despre modelele monocromatice. Salopetele lungi negre iti contureaza (atunci cand sunt alese pe marimea ta, avand grija sa nu te stranga si nici sa nu fie prea largi) o silueta cu cativa centimetri mai fina. E bine ca modelul preferat sa fie croit in asa fel incat sa-ti accentueze talia, dar poti apela oricand la o curea care sa-i dea eventual si un plus de glam.

 

Pentru un eveniment de seara poti accesoriza salopeta eleganta lunga cu o curea impodobita cu detalii stralucitoare, iar ziua cu o curea simpla sau impletita, intr-o culoare contrastanta.

Un alt avantaj al acestor piese vestimentare este ca pot fi purtate aproape tot timpul anului. Toamna sau iarna vor arata minunat cu jachete sau paltoane, iar daca modelul de salopeta lunga permite, poti purta chiar pe dedesubt o bluza mai groasa. Primavara si vara salopetele elegante lungi nu au nevoie decat de niste sandale delicate cu toc, un clutch asortat si tinuta ta de petrecere e gata.

 

Efectul unei salopete elegante lungi va fi spectaculos indiferent de anotimp, iar tu vei reusi sa faci senzatie la orice petrecere cu un efort minim.

 

Trei reguli de aur pentru purtarea exemplara a unei salopete de ocazie

 

In primul rand, trebuie sa ai grija ca salopeta de ocazie sa aiba cumva talia definita, fie printr-un detaliu de croiala, cum ar fi un volan peplum sau niste pliuri bine plasate, fie cu ajutorul unei curele.


Apoi, pregateste-te sa vezi lumea de la inaltime, pentru ca salopetele elegante de seara arata senzational, intr-adevar, dar numai daca sunt purtate cu pantofi cu toc. Alege o pereche de stiletto sau pumps intr-o nuanta adecvata si bucura-te de faptul ca vei obtine un aspect mult mai zvelt intr-o astfel de tinuta, iar picioarele tale vor parea mult mai lungi si mai subtiri.


Ultima si cea de-a treia regula este sa nu exagerezi cu bijuteriile. De fapt, ai putea sa nu porti niciuna si tot ai arata fabulos. Salopetele elegante de seara au, de obicei, texturi luxoase sau insertii de materiale pretioase, precum dantela brodata, iar niste bijuterii prea stralucitoare sau prea voluminoase vor ingreuna aspectul general al tinutei.

Simplu, nu? Acum, tot ce-ti ramane de facut este sa-ti alegi salopeta de ocazie preferata si sa te obisnuiesti sa fii privita ca un model al elegantei. In noua colectie de toamna Miss Grey gasesti modele de salopete elegante de seara sau de zi, create special pentru momentele cand vrei sa te bucuri de petrecere fara sa iti indrepti constant atentia spre felul in care se misca rochia pe corp, si in acelasi timp sa arati la fel de classy ca un star de cinema.

Missgrey @ Sep 28, 2018 +