rootfoot

Salopeta eleganta scurta: cum sa o porti?

De curand, salopetele elegante scurte au devenit una dintre piesele vestimentare adorate de catre femeile din intreaga lume. Stilul lor versatil poate complimenta o femeie indiferent de varsta, reamintind de anii '40, perioada in care salopetele scurte obisnuiau sa fie un outfit spectaculos in randul tinerelor. Astazi, salopetele elegante scurte se regasesc in aparitiile aproape fiecarei celebritati. Daca exista o perioada in care eleganta se impunea in detrimentul confortului, salopetele elegante scurte se dovedesc a fi distrugatoarele acestui mit: deosebit de feminine, foarte versatile si elegante, salopetele scurte elegante sunt si extrem de confortabile. 

'salopeta-eleganta-scurta-dantelaAstazi, moda tinde sa se defineasca prin confort si stil - ambele elemente regasindu-se in fiecare tinuta, in creatiile designerilor contemporani. Astfel, atunci cand ne gandim la moda si confort, primul obiect vestimentar care ne vine in minte este salopeta eleganta scurta. Regasite in numeroase design-uri, confectionate din cele mai diverse materiale, in cele mai creative stiluri si cele mai variate culori, salopetele scurte elegante pot fi purtate aproape in orice sezon - evident, in functie de contextul in care alegi sa porti o astfel de piesa vestimentara. Dincolo de considerentele climatice, salopetele elegante scurte pot fi purtate si la cele mai speciale ocazii. Daca pana acum nu ai o salopeta eleganta scurta in garderoba, ar fi cazul sa iti achizitionezi una si sa faci senzatie la evenimentele acestei veri!

Iata si cateva sfaturi de care ar trebui sa tii cont atunci cand iti cumperi o salopeta eleganta scurta: in primul rand, evita sa iti achizitionezi salopete scurte mulate, in stil bodycon. Permite-i corpului tau sa respire, si analizeaza-ti cu atentie formele, astfel incat sa iti alegi un model care sa te avantajeze, si nu sa iti scoata in evidenta defectele pe care ai vrea sa le pastrezi secrete. In al doilea rand, estimeaza cu mare atentie lungimea salopetei scurte pe care vrei sa o cumperi, pentru a evita situatiile in care aceasta este mult mai scurta decat te astepti, si, in loc sa arati impecabil si sa atragi complimente, sa ai parte de momente penibile. Orienteaza-te intotdeauna sa alegi o lungime optima, in functie de corpul tau. Si, nu in ultimul rand, alege culori solide, puternice, care te avantajeaza si care iti permit o mai mare versatilitate - iti vei dori, cu siguranta, sa porti salopeta la mai mult decat un eveniment.

Astazi, iti recomandam calduros salopeta scurta eleganta Mia. Impresionanta datorita designului modern si provocator, dar si accentelor romantice inspirate de dantela din care este confectionata, salopeta eleganta scurta este un must-have in acest sezon. Suficient de sofisticata incat sa poata fi purtata la evenimente speciale, salopeta eleganta scurta iti va fi la indemana la orice ocazie, fie ca e vorba despre iesiri in club, fie despre aniversari sau petreceri formale sau informale, ori pur si simplu iesiri in oras cu prietenii. Spatele gol iti sporeste farmecul, in vreme ce design-ul o tranfsorma intr-o tinuta deosbeit de confortabila. Accesorizeaz-o cu sandale cu toc, balerini sau platforme - in functie de contextul in care alegi sa o porti, o bratara sau un ceas, o pereche de cercei, o gentuta rafinata sau chiar una de tip plic, daca iti doresti o aparitie foarte eleganta. A, si sa nu uitam - o atitudine pozitiva, increzatoare si feminina este detaliul care iti va completa tinuta. 

Te invitam pe www.MissGrey.ro, sa afli mai multe detalii despre salopeta eleganta scurta Mia, si sa iti alegi tinutele elegante preferate din ultima noastra colectie! 

Missgrey @ Jul 17, 2015 +