rootfoot

Totul despre salopete - cum le purtam, cum le accesorizam?

Incepand de la articolul vestimentar dintr-o singura piesa, fabricat din bumbac, care era adesea purtat peste imbracamintea normala, si pana la piesa de imbracaminte chic care fascineaza moda de astazi, salopetele au avut de strabatut o cale lunga.

 

Cum au aparut salopetele de dama?

 

Femeile le-au purtat timp de un secol, dupa ce prima data au fost imbracate in timpul Primului Razboi Mondial, in fabricile din Anglia. Scopul lor era acela de a le proteja impotriva substantelor toxice cu care lucrau. Nu mult dupa aceea, salopetele au devenit piesa preferata a mecanicilor, fermierilor si laborantilor.

Undeva in anii, acestea au devenit foarte populare in randul magazinelor cu imbracaminte pentru copii, fiind foarte comfortabile si practice. In perioada hippie, insa, salopetele au devenit foarte la moda si au trecut de la nivel de fabrici la podium.

 

Cum si cand purtam salopetele elegante de dama?

 

In ciuda popularitaii lor, salopetele pot fi foarte inselatoare atunci cand vine vorba de a le purta corect, in asa fel incat sa nu aratam caraghios. Spre deosebire de alte articole vestimentare dintr-o singura piesa, salopetele pot, uneori, sa arate foarte masculin. Astfel ca, pentru a le purta corect, e necesar sa iti alegi un design, o croiala si acesorii pe masura

Salopetele pot fi purtate in absolut orice imprejurare. In acest articol, insa, ne intereseaza in mod special cum putem purta aceste piese vestimentare in situatii speciale din viata noastra si la evenimente care necesita prin natura lor tinute stilate. Daca vrei sa te faci remarcata cu o tinuta rafinata si seducatoare cu care sa faci furori la un eveniment special, poti alege o salopeta eleganta.

Daca vrei sa ai o aparitie surprinzatoare, alege-ti salopete feminine si indraznete. In acest sens, Miss Grey iti propune salopeta neagra Flavia. Asimetria inedita din zona bustului, care-ti dezgoleste senzual umarul si bratul, captiveaza si adauga o nota sic tinutei, care iti confera cu usurinta un aer plin de feminitate, eleganta si stil.

 

salopeta flavia neagra

 

Cum accesorizam salopetele de ocazie?

 

Un element foarte important and vine vorba despre a imbraca corect salopetele se refera la accesoriile pe care le folosim. Acestea trebuie alese cu foarte mare grija, si trebuie sa dam dovada de minutiozitate. Cu accesoriile atent alese, o salopeta poate fi transformata intr-o tinuta spectaculoasa. 

Dac? vrei sa iti faci o intrare spectaculoasa la evenimentele din acest sezon, alege salopeta neagra Shutdown by Carmen Grebenisan. O salopeta de ocazie din piele ecologica, perfect? pentru o tinut? fashionable, club sau petreceri tip cocktail.

salopeta neagra shutdown

Nu mai sta pe ganduri! Intra pe MissGrey.ro si alege-ti cele mai chic si indraznete salopete pentru evenimentele speciale din viata ta!

Missgrey @ Jul 26, 2014 +