rootfoot

Cinci motive decisive ca sa porti salopete elegante

Daca vrei sa obtii fara prea mult efort o alura sic si sexy la ocazii speciale, o sa-ti dezvalui un secret: trebuie sa porti salopete elegante.

 

Stiu ca poate ti se par intimidante, insuficient de feminine, dificil de accesorizat, dar acestea nu sunt decat niste prejudecati similare celor intampinate in trecut de o multime de designeri faimosi, sau de fashion icon-uri indraznete. Tot mai multe femei descopera cu bucurie avantajele purtarii unei salopete elegante la o varietate de evenimente, unde se evidentiaza astfel prin bun gust si o nota delicata de nonconformism.

 

Sunt cel putin cinci motive decisive care pledeaza in favoarea acestei piese vestimentare inedite:

 

Salopeta eleganta te face sa pari mai subtire

 

Poarta un model monocromatic, accentueaza talia cu o curea intr-o culoare contrastanta, incalta o pereche de stiletto si bam!, tocmai ai descoperit formula magica pentru un look care iti contureaza o silueta cu cativa centimetri mai fina.

 

Fie ca preferi sa urmezi linia clasica a monocromiei negre sau alegi o salopeta eleganta intr-o nuanta intensa de albastru marin, verde smarald sau rosu bordo, atata vreme cat ai grija ca aceasta sa fie exact pe marimea ta, nu mai larga, nu prea stramta, sigur vei arata impecabil.

 

Intr-o salopeta eleganta ai o mare libertate de miscare

 

Daca iti place sa dansezi toata noaptea la petreceri sau, pur si simplu, esti genul relaxat care nu vrea sa aiba constant atentia indreptata spre felul in care se misca rochia pe corp, atunci e clar! Te vei simti extraordinar in salopete elegante, cu maneci, fara maneci, cu pantalonul evazat sau strans pe glezne, din materiale fluide sau chiar putin elastice.

 

Accesorizeaza-ti salopeta ingenios si o poti purta literalmente oriunde

 

Afirmatia de mai sus e valabila pentru o multitudine de modele de salopete, exceptandu-le pe cele scurte, cu imprimeuri. In rest, poti purta fie pantofi cu toc, fie tenisi, fie posete plic, fie genti supradimensionate, gen rucsac, pentru ca salopeta este o piesa vestimentara extrem de versatila, care arata fabulos la o petrecere pretentioasa, fara a fi insa prea sofisticata pentru o iesire in oras cu prietenii.

 

Te-ai trezit tarziu ?i nu ai timp sa compui o tinuta spectaculoasa?

 

Sigur ti s-a intamplat sa zabovesti mai mult decat trebuie in pat, apoi sa intri in panica proband mai multe piese vestimentare care pareau sa nu se potriveasca nicicum, in nicio varianta.

 

Probabil ca ti-ar fi fost de mare ajutor o salopeta cool care sa-ti confere instantaneu un aer proaspat si plin de rafinament, dar nu e timpul pierdut. Ai la indemana, chiar in colectiile de tinute elegante Miss Grey, o varietate de modele de salopete gata sa-ti ofere o experienta vestimentara confortabila si in acelasi timp deosebit de rafinata.

 

Salopeta e o declaratie de stil

 

Efectul unei salopete elegante este uluitor, atat prin adaptabilitatea de care da dovada, cat si prin aerul ei chic modern care te propulseaza in randul nonconformistelor stilate cu personalitati efervescente.

 

Missgrey @ Oct 04, 2017 +