rootfoot

Salopetele de ocazie, cele mai chic piese vestimentare ale primaverii

Salopetele elegante se numara printre obiectele vestimentare vedeta ale acestui sezon. Regasite intr-o gama variata de culori, modele si forme, salopetele elegante pot fi purtate atat la cele mai pretentioase evenimente, cat si in cadrul iesirilor in club sau pentru simple plimbari in oras. Totul depinde de modul in care iti alegi modelul preferat, si de cat de creativa esti atunci cand hotarasti sa accesorizezi piesa vestimentara aleasa. Astazi, iti vom prezenta doua dintre cele mai frumoase modele de salopete de ocazie, pe care sa le porti in aceasta primavara si sa impresionezi oriunde alegi sa le imbraci. 

salopeta-de-ocazie-neagraSalopetele de dama au avut intotdeauna un efect de impact asupra oricarei tinute, acestea fiind foarte apreciate atat in randul femeilor, cat si al barbatilor, datorita efectului provocator si salopeta-de-ocazie-coraifeminin pe care acestea il au asupra imaginii purtatoarei. De la cele mai simple modele, in stil casual, si pana la cele mai sofisticate, ai la dispozitie atat de multe optiuni, incat este imposibil sa nu gasesti o salopeta de dama care sa iti placa atat de mult incat sa iti doresti sa o ai neaparat in garderoba ta. 

Iar, daca la evenimentele speciale, te-ai plictisit de rochite, sau, pur si simplu iti doresti sa surprinzi altfel, poti opta cu incredere pentru salopetele de ocazie. Fie ca alegi modele care se muleaza pe corp, fie ca optezi pentru design-uri mult mai vaporoase, menite sa iti flateze silueta si sa ascunda micile imprefectiuni, o salopeta de ocazie va scoate intotdeauna la iveala cea mai delicata si eleganta parte a imaginii tale. Aleasa astfel incat sa ti se potriveasca si accesorizata in asa fel incat sa existe un echilibru in tinuta ta, o salopeta de ocazie va atrage atentia asupra ta mult mai repede decat o rochie.

Daca iubesti look-urile simple si sofisticate simultan, iar negrul se numara printre optiunile tale cromatice preferate, iti recomandam calduros salopeta de ocazie Ani neagra. Confectionata din triplu voal, salopeta impresioneaza nu doar prin materialul de calitate, sau prin design-ul indraznet, ci si prin pretiozitatea aplicatiei din dantela fina din zona taliei si a manecii. Silueta ta este pusa in valoare datorita aplicatiei din talie, iar alura feminina si eleganta sunt pastrate, chiar daca salopeta de ocazie este deosebit de confortabila, de simplu de purtat si accesorizat. In combinatie cu un colier pretios, o pereche de cercei si o pereche de pantofi cu toc inalt, salopeta de ocazie se transforma intr-o tinuta deosebit de sofisticata, care va atrage asupra ta toate privirile admirative. O poti purta fie la o petrecere cocktail, la un eveniment mai pretentios din punct de vedere al codului vestimentar, cat si la iesirile in club, unde vei fascina ringul de dans cu noul tau outfit. 

Esti adepta outfit-urilor vesele, care te pun in evidenta prin culori vibrante, delicate si feminine? Alege salopeta de ocazie in tonuri superbe de corai, si te vei remarca indiferent de momentele in care alegi sa o porti! La o petrecere de tip cocktail, in club sau la un eveniment pretentios, salopeta de ocaziecorai este optiunea perfecta pentru orice femeie care isi doreste sa fie in pas cu moda, care nu uita sa fie feminina, moderna si sa isi evidentieze calitatile.  Accesorizeaz-o cat mai simplu cu putina, pentru ca este prin definitie pretioasa, si nu are nevoie de artificii pentru a atrage toate complimentele de partea celei care o poarta.Pe www.MissGrey.ro, ai la dispozitie cele mai frumoase modele de salopete de ocazie, pe care sa loe poti purta la cele mai speciale evenimente, si sa iesi intotdeauna in evidenta! 

Missgrey @ Mar 30, 2015 +