rootfoot

Salopete elegante de dama: tinuta potrivita, la momentul potrivit

Fara ocazii speciale, viata noastra parca nu mai este atat de dinamica si de interesanta. Din fericire, stim cu siguranta ca acestea nu vor lipsi niciodata cu desavarsire din activitatile noastre, astfel ca trebuie sa ne pregatim pe termen lung pentru ele, in asa fel incat sa nu ajungem sa ne plictisim, sa sa devenim plictisitoare.


Indiferent ca vorbim despre nunti, botezuri, aniversari, majorate, baluri, sau pur si simplu petreceri cu prieteni si cunoscuti ori iesiri in club, pentru fiecare dintre aceste momente trebuie sa adoptam tinute speciale, de ocazie, care sa ne diferentieze atat fata de noi cele de zi cu zi, cat si fata de restul participantilor. Inevitabil, apare un moment in care creativitatea ta nu mai salopeta-eleganta-de-damareprezinta o solutie, pentru ca ai epuizat toate optiunile vestimentare de care dispuneai. Rochiile nu te mai multumesc, pentru ca sunt comune. Si nu stii ce sa faci. Pentru astfel de momente, solutia iti este oferita de catre noi: adopta salopetele elegante de dama ca tinuta de ocazie, si vei surprinde categoric!

Avantajele salopetelor de ocazie

 

De ce salopete elegante in locul rochiilor de ocazie? Raspunsul este foarte simplu: pentru ca nu sunt la fel de comune ca si rochiile de ocazie, de care poti ajunge sa te plictisesti destul de repede, avand in vedere gradul lor de popularitate, si pentru ca sunt extraordinar de feminine. Salopetele de dama imbraca intr-un mod sublim trupul, scotand in evidenta toate trasaturile feminine ale acestuia, astfel ca aparitia ta va fi cu totul incantatoare. De asemenea, ele iti confera o eleganta aparte, si un aer sofisticat pe care nu l-ai putea obtine intotdeauna cu ajutorul rochiilor. Nici unei femei nu ar trebui sa ii lipseasca din garderoba o salopeta de ocazie, astfel ca, daca nu ai deja una, asigura-te ca iti vei achizitiona cel putin un model in perioada imediat urmatoare. Miss Grey iti pune la dispozitie trei modele superbe de salopete elegante la reducere, asa ca nu ezita sa iti alegi preferata! 

salopeta de dama elegantaDaca esti adepta unui stil mai clasic, dar sofisticat si elegant, iti recomandam salopeta eleganta Melissa, cu cupe si o superba aplicatie in zona taliei, menita sa iti evidentieze silueta si mai mult. Culoarea neagra a salopetei de dama iti subtiaza trupul, conferindu-ti, totdata, un aer misterios si rafinat.

 

Unde poti sa porti salopete de dama elegante?


Te caracterizeaza indrazneala? Foarte bine, pentru ca ti-am pregatit doua modele colorate de salopete elegante pe care sa le porti la cele mai speciale ocazii: salopeta eleganta de dama Ruby este confectionata din voal de matase verde si are bustul din dantela neagra rafinata, reusind, astfel, sa devina o tinuta de ocazie suficient de pretentioasa incat sa te scoata in evidenta si sa atraga complimente. Salopeta eleganta Ruby este mai potrivita pentru evenimentele mai sofisticate, precum petrecerile de tip cocktail, sau cu tenta mai oficiala. 

Pentru iesirile in club, insa, poti opta pentru salopeta eleganta de dama Olivia, confectonata tot din voal de matase verde, itr-un design chic si indraznet care va atrage toate privirile. Centura aurie subtire din talie iti marcheaza silueta si iti pune in valoare feminitatea, iar culoarea vibranta iti confera un aer extravagant, astfel incat sa faci ravagii pe ringul de dans. 

 

Missgrey @ Jan 07, 2015 +