rootfoot

Salopete elegante de ocazie - alternativa trendy pentru vestimentatia festiva

De multe ori, simtim nevoia de a ne diferentia prin aparitiiile noastre la evenimentele speciale, in principiu pentru ca monotonia vestimentara ajunge sa ne copleseasca. Iar cand aducem in discutie monotonia vestimentara, discutam, de fapt, despre cliseele in materie de imbracaminte pe care le remarcam de cele mai multe ori atunci cand participam la un eveniment special. Pentru astfel de momente, existenta salopetelor elegante de ocazie este o binecuvantare pentru imaginea si atitudinea noastra. 

salopeta-eleganta-de-ocaziePoate ca garderoba ta festiva este supraincarcata cu rochii lungi sau scurte, mai simple sau mai sofisticate, insa, cu toate acestea, atunci cand esti pusa in situatia de a alege ce sa porti la o anumita ocazie, nimic nu te incanta. Imagineaza-ti cum ar fi sa iti opresti privirea asupra unei salopete elegante de ocazie, atunci cand privesti indelung sifonierul cu articolele tale de imbracaminte festiva. Nu-i asa ca ai sti instantaneu ce sa porti? Asa ne gandeam si noi.

Salopetele elegante de ocazie au numeroase avantaje, dintre care amintim doar cateva: pe de o parte, acestea sunt extrem de confortabile - aspect de care avem foarte mare nevoie mai ales in sezonul rece - si, pe de alta parte, este imposibil sa dai gres purtandu-le: pentru ca reusesc, simultan, sa fie foarte feminine, usor provocatoare si in acelasi timp deosebit de elegante. Evident, depinde foarte mult de modelul de salopeta de dama pentru care optezi. Daca iti cunosti foarte bine avantajele si stii ce mici defecte iti doresti sa maschezi, atunci cu siguranta te vei orienta in asa fel incat sa optezi pentru un model de salopeta eleganta de dama care sa te flateze. 

In cea mai recenta colectie de toamna Miss Grey, am  creat cateva modele superbe de salopete de ocazie; definite de linii simple si taieturi de inspiratie salopeta-eleganta-de-ocazieminimalista, salopetele elegante de ocazie Dea sunt confectionate din antic si se diferentiaza datorita decupajului geometric din zona spatelui. Conferindu-ti senzualitate datorita spatelui gol si a croiului care le permite sa iti sublinieze formele feminine, salopetele de ocazie elegante ruesesc sa iti asigure iluzia unei siluete mai alungite, definindu-ti foarte bine talia. In combinatie cu o pereche de pantofi stiletto, salopetele de dama elegante reusesc sa atraga atentia asupra ta, impresionand prin eleganta si rafinament. Disponibile pe negru si rosu, salopetele de ocazie elegante sunt accesorii simple si elegante simultan, reprezentand o alternativa trendy la clasicele rochii de care poate te-ai plictisit.

Extrem de versatile salopetele elegante de ocazie pot sa fie purtate atat in cadrul evenimentelor de tipul conferintelor, cat si in cadrul petrecerilor, aniversarilor sau intalnirilor romantice. In fucntie de maniera in care alegi sa le accesorizezi, acestea se pot transforma foarte usor, raportat la ocazia la care vrei sa le porti.

Tu ce salopete elegante de ocazie vrei sa aduagi garderobei tale in aceasta toamna?  

Missgrey @ Oct 14, 2016 +