rootfoot

Cele mai frumoase rochii de primavara Miss Grey

Incepe, in curand, un nou sezon, in care ne vom readuce la viata garderoba prin accesorii vestimentare inedite. Acesta este unul dintre momentele in care ideal ar fi sa fii la curent cu tendintele din lumea modei, si sa stii care sunt cele mai frumoase rochii de primavara pe care le poti purta. In articolul de astazi, iti prezentam principalele trenduri de pe scena internationala a modei, in ceea ce priveste rochiile de primavara, astfle incat tu sa alegi cele mai potrivite modele pentru tine.

 

Rochii de seara lungi Miss Grey, in noua colectie de primavaraRochie Nora Gri

 

Noul sezon ne aduce in ipostaza in care putem sa ne indreptam din nou atentia asupra rochiilor lungi de seara pe care le putem purta la cele mai speciale evenimente din aceasta primavara. Creatiile noastre aferente noii colectii reitereaza accente si detalii clasice intr-o interpretare inedita, dand nastere unor articole vestimentare care transpun prezentul si trecutul intr-un melanj de emotii, exprimat prin texturi rafinate, culori inedite si design-uri cu detalii atent realizate.

 

Rochii office si de zi superbe, in noua colectie de primavara Miss Grey

 

 

Nici activitatile tale de zi cu zi nu au fost pierdute din vedere pe parcursul realizarii noii colectii de primavara ce poarta amprenta Miss Grey. De altfel, vei regasi printre noile noastre creatii modele incantatoare de rochii office si de zi deosebite, caracterizate de un grad ridicat de versatilitate si de o eleganta inconfundabila. Accentele romantice - preucm bulinele, sau texturile de inspiratie romantica - precum dantela sau tulle-ul se afla in centrul atentiei acestei noi colectii, astfel ca vei reusi sa iti alegi cle putin un model preferat cu ajutorul caruia sa impresionezi in seoznul de primavara. Tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca vei alege modele care ti se potrivesc din punct de vedere al conformatiei fizice si ca vei consulta cu atentie ghidul de marimi de pe site-ul nostru, inainte de a comanda.

 

Rochie Ari Albastra

Rochii de petrecere scurte perfecte pentru primavara

 

 

Nici petrecerile nu au ramas ignorate in cadrul colectiei de primavara Miss Grey, intrucat iti punem la dispozitie cateva modele superbe de rochii de primavara mai mult decat potrivite pentru sezonul care tocmai urmeaza sa inceapa. Alternand design-uri menite sa flateze indiferent de silueta, cu texturi care mai de care mai rafinate, rochiile de petrecere pentru primavara Miss Grey se disting printr-o eleganta inconfundabila si printr-un stil aparte, deopotriva rafinat si provocator.

 

Te invitam sa descoperi varietatea de rochii de primavara din noua colectie Miss Grey, si sa iti alegi modelul preferat!

 

Missgrey @ Feb 14, 2017 +