rootfoot

Rochii de club: cele mai frumoase modele

O invitatie in club poate aparea oricand, de la oricine. Iar daca te numeri printre fanele acestui mod de petrecere a timpului liber, atunci vei intelege mai bine de ce rohiile de club sunt de nelipsit din garderoba ta. Un singur model de rochie de club nu este suficient, pentru ca trebuie sa surprinzi la fiecare iesire de acest gen cu tinute noi, care sa te puna in valoare.

rochie-de-clubDeosebit de atragatoare, simplu de purtat si de accesorizat, rochiile de club se regasesc in numeroase modele, astfel ca este imposibil sa nu gasesti cel putin un model care sa te avantajeze. O rochierochie-de-clubde club trebuie sa fie extravaganta, sa impresioneze fie prin culoarea vibranta, fie prin modelul care poarta amprenta indraznelii. De aceea, Miss Grey iti pune la dispozitie cele mai frumoase rochii de club, create astfel incat sa  flateze orice tip de silueta si sa iti asigure o imagine intotdeauna proaspata si seducatoare. 

Daca iti doresti sa surprinzi, la iesirea in club, printr-o tinuta plina de eleganta, clasa si stil, iti recomandam rohia scurta de dantela Tiffany, remarcabila datorita dantelei rafinate din care este confectionata, dar si designului elegant si modern. Rochia de club se muleaza discret pe formele tale, punandu-ti in valoare formele feminine, iar absenta manecilor iti sporeste alura seducatoare. Alege-o, si vei face ravagii pe ringul de dans!

Preferi o tinuta mai relaxata, pentru iesirea in club, dar iti doresti sa fii, totusi, surprinzatoare? Avem recomandarea ideala pentru tine: rochia scurta neagra in clos Alice, confectionata din material elastic si cu insertii de verde electric iti va oferi o alura feminina si extravaganta simultan. Simplu de purtat si de accesorizat, rochia poate fi foarte usor transformata intr-o tinuta de club demna de toate aprecierile, sau intr-o tinuta chic casual foarte feminina. 

Pentru o aparitie extravaganta in club, poarta rochii cu paiete! Daca nu ai suficienta rabdare sa te gandesti la cum accesorizezi si asortezi rochia ta de club, paietele sunt solutia cea mai simpla: stralucitoare prin definite, acestea atrag atentia asupra ta fara sa ai nevoie de alte accesorii. In plus, in combinatie cu tonurile vibrante de rosu, paietele iti confera o alura feminina, atragatoare si sofisticata. Rochia scurta rosie cu paiete Red Sparkle este disponibila la reducere, asa ca, daca iti doresti o astfel de piesa vestimentara, nu ezita sa o comanzi chiar acum!

 

rochie-de-club

Intra pe www.missgrey.ro, si alege-ti modele favorite din diversitatea de rochii de club pe care ti le punem la dispozitie!

Missgrey @ Feb 03, 2015 +