rootfoot

Rochii casual de toamna in tendinte

Pentru o femeie care iubeste sa isi afirme personalitatea prin vestimentatia sa si sa isi faca cunoscut stilul personal, rochiile de toamna joaca un rol foarte important. Desi stim ca o rochie de toamna va fi mult diferita fata de o rochie de vara casual, nu intotdeauna suntem la curent cu tenditnele, si de multe ori este posibil ca rochita pentru toamna din sifonierul nostru sa nu mai fie la fel de populara si in anul urmator, spre exemplu.

Din fericire, creatorii de moda ne propun intotdeauna modele versatile de rochite casual de toamna, iar anul 2020 nu este cu nimic diferit in acest sens. De aceea, astazi aducem in discutie subiectul rochiilor casual de toamna, spunandu-ti in linii mari cam ce modele se poarta si merita sa le ai in garderoba ta de sezon.

 

Poarta rochii casual de toamna versatile

 

rochie casual de toamnaCum iti poti da seama daca rochita ta pentru toamna este sau nu versatila? Primul aspect tine de faptul ca poti sa o vizualizezi asoratata in mai multe combo-uri vestimentare si esti sigura ca vei avea oportunitatea sa o porti in repetate randuri. Primul lucru care ne vine in minte atunci cand ne gandim la rochitele de toamna versatile consta in rochitele de culori negre sau neutre. Ei bine, exista alte elemente care ne asigura de faptul ca o rochie este versatila, cum ar fi: croiala in linii simple, clasice, lungimea midi si caracterul monocrom.

Rochia casual de toamna Olympia, spre exemplu, este un accesoriu vestimentar versatil, datorita faptului ca este croita conic, motiv pentru care ea iti acentueaza liniile siluetei fara sa fie exagerat de provocatoare, ca are lungimea midi, potrivindu-se oricarui tip de eveniment, ca are manecile trei-sferturi si culoarea rosie. Se diferentiaza prin aplciatia romantica de pe piept si poate sa fie purtata in numeroase combinatii vestimentare.

 

Renunta la culorile specifice anotimpului si poarta rochii de toamna in nuante vibrante

 

Trendurile actuale ne sugereaza sa iesim putin din zona de confort si sa ne indreptam atentia asupra nuantelor vibrante, puternice, care nu corespund maro-urilor de toamna. Asta reprezinta o modalitate sigura de a te face remarcata si de a iesi din anonimat, astfel ca nu putem sa avem decat cuvinte de lauda pentru acest trend. Rosul, bordo-ul, albastrul imperial si verdele sunt doar cateva nuante foarte in voga in prezent care pot sa confere rochiilor noastre de toamna o alura inedita

 

Ce materiale sunt in voga in acest sezon pentru rochitele casual?

 

In show-rile de moda remarcam o tendinta inspre utilizarea texturilor multiple in confectionarea unei rochii casual de toamna-iarna. Creatorii de moda imbina dantela cu catifeaua, jerse-ul cu anticul si alte rochie casual de toamna iarnaastfel de texturi pentru a crea un contrast textural rezultat din juxtapunerea proportionala a celor doua (sau mai multe) tipuri de materiale. De ce? Pentru ca suntem constransi de temperaturi si anotimp in privinta culorilor prea pronuntate sau a detaliilor care iti pot rapi privirea. Esentialul este ca rochia casual de toamna sa ne asigure confort in primul rand, iar stilul trebuie obtinut apeland la diverse artificii de acest tip. Se poarta texturile bogate, ample, materialele indraznete si practice.

 

Cum poti asorta rochiile de toamna casual pentru a inspira feminitate?

 

Daca optezi pentru rochite casual de sezon in nuante vibrante, nu este necesar sa le accesorizezi cu aceleasi tipuri de culori. Poti foarte bine sa iti creezi o tinuta casual de toamna feminina care sa te scoata din anonimat si care sa se incadreze, simultan, in piesajul sezonului, combinand rochita ta casual de toamna cu culori neutre: esarfele, dresurile, jachetele sunt doar cateva accesorii care pot foarte bine sa iti completeze tinuta intr-o maniera perfecta, care sa corespunda criteriilor de mai sus. Rochia casual de toamna Olympia, spre exemplu, se potriveste de exceptie cu accesorii negre sau maro inchis.

 

Recomandarea MissGrey: rochiile scurte casual cu detalii extravagante

 

Pentru ca in tot ceea ce facem tinem cont de cele mai noi tendinte internationale, am creat, in cadrul celei mai recente colectii de toamna, un model care indeplineste toate criteriile amintite mai sus: este vorba despre rochia scurta casual Betty, confectionata din jerse cusut cu fir irizant. Dispunand de trei volane care adauga dinamism si indrazneala, rochia casual scurta se face remarcata, pe de o parte, datorita tonurilor vibrante de albastru imperial si, pe de alta parte,d atorita insertiilor de paiete strategic amplasate astfel incat sa confere volum si jovialitate rochitei. Cu manecile lungi si croiala in clos, rochia casual scurta Betty este disponibila atat in nuante de albastru, cat si in clasicul negru, fiind extrem de versatila. O poti purta cu cizme inalte cu toc pentru o tinuta indrazneata sau cu ghetute pentru o tinuta cuminte ori office.

Lasa-ti creativitatea sa isi spuna cuvantul si comanda-ti rochiile casual de toamna preferate dintre modelele pe care ti le punem la dispozitie pe site, tinand cont de sfaturile pe care tocmai ti le-am prezentat!

Missgrey @ Nov 20, 2016 +