rootfoot

Rochia de seara din catifea si dantela - accesoriul obligatoriu de sezon

Atunci cand ne gandim la materiale sofisticate, de lux, in ceea ce priveste vestimentatia festiva, dantela si catifeaua sunt primele care ne vin in minte. De aceea, un  accesoriu complet pentru sifonierul oricarei femei este reprezentat de rochiile de seara din catifea si dantela. Chiar daca ne fascineaza de fiecare data cand le privim in reviste sau la show-rile de moda, rochiile cu catifea si dantela trebuie purtate cu foarte mare atentie, intrucat ele nu se potrivesc absolut oricarui sezon.

 

Cand este indicat sa purtam rochiile de seara din catifea si dantela?

 

Sub nicio forma vara. De ce? Pentru ca rochiile cu catifea si catifeaua in general este renumita pentru faptul ca reprezinta o textura foarte bogata si relativ pretentioasa, care poate sa suplineasca foarte bine rochie de catifea si dantelaorice alt material luxuriant pe care obisnuim sa il purtam vara, in cadrul vestimentatiei de ocazie. Momentul din an oportun pentru a purta rochitele cu dantela si catifea este reprezentat de sezonul de toamna-iarna. Ocaziile si evenimentele speciale abunda si in aceasta perioada, motiv pentru care rochiile de seara din catifea si dantela sunt excelente. 

 

Unde si cum purtam rochiile de seara din catifea si dantela?

 

In functie de model, rochiile care imbina catifeaua si dantela pot sa fie purtate atat la birou, cat si la evenimentele formale, ori la intalnirile romantice. Totul depinde de maniera in care tu iti doresti sa iti construiesti tinuta. Din fericire, exsita numeroase astfel de rochite potrivite pentru absolut orice categorie de moment. iata care sunt recomandarile Miss Grey:

 

Rochiile de seara din catifea si dantela potrivite pentru birou

 

rochie de catifea si dantelaDa, poti sa porti chiar si la birou o astfel de rochita daca alegi modelul potrivit. Miss Grey iti propune sa alegi rochiile Penelope, din colectia noastra de toamna. Imbinand liniile simple ale croielii conice cu sofisticarea celor doua texturi luxuriante, rochiile Penelope sunt disponibile in tonuri de verde smarald sau negru. Extrem de feminine si foarte apreciate datorita juxtapunerii texturile in forme geometrice stilizate care confera iluzia unei talii foarte bine definite, rochiile cu catifea si dantela sunt foarte versatile datorita manecilor trei-sferturi si lungimii midi. Pot sa fie purtate cu succes la birou, fara sa aiba nevoie de multe accesorii pentru a te scoate din anonimat.

 

Rochiile de seara din catifea si dantela potrivite pentru evenimentele speciale

 

In functie de categoria de eveniment la care participi, poti sa alegi intre rochii scurte sau lungi. Ideale pentru gardeorba ta sunt cele scurte, daca iti doresti sa le porti cat mai des cu putinta. Croite in linie A, cu maneci si bust din dantela pretioasa cu broderie de fir de paiete, rochiile Elisabeth sunt perfecte pentru momentele in care iti doresti sa obtii o tinuta deopotriva provocatoare, feminina, discreta si sofisticata deopotriva. Disponibila in tonuri romantice de lila sau clasicul negru, rochita Elisabeth cucereste instantaneu orice privire. 

 

rochie lunga de catifea si dantelaRochiile lungi de seara cu catifea si dantela

 

Pentru ca tot se apropie Revelionul si alte ocazii similare, poti sa iti indrepti atentia asupra rochitelor lungi cu catifea si dantela. Misterioase, usor dramatice, si extrem de senzuale, acestea cu siguranta vor face senzatia la petrecerile sarbatorilor de iarna. Rochia cu maneci lungi din dantela si insertii semi-transparente in zona bustului Evita este o optiune perfecta pentru tine. Mulandu-se discret pe formele tale, rochia Evita este deopotriva provocatoare si discreta, asigurandu-te de faptul ca nu vei trece neobservata, oriunde vei alege sa o porti.

Tu ce rochii de seara din catifea si dantela preferi, dintre modelele pe care ti le punem la dispozitie pe site?

Missgrey @ Nov 19, 2016 +