rootfoot

Poarta rochii cu paiete in culori delicate

Rochiile cu paiete sunt una dintre cele mai la indemana optiuni pentru momentele in care trebuie sa porti o tinuta festiva extravaganta, delicata si feminina simultan. Chiar daca cel mai probabil asociezi o rochie cu paiete cu sezonul rece, trebuie sa stii ca aceste accesorii stralucitoare se regasesc in forme atat de variate, in combinatii de texturi atat de diverse, incat cu siguranta poti gasi cate un model potrivit pentru fiecare sezon in parte.

Vara aceasta, iti recomandam sa porti rochii cu paiete la evenimentele la care stii ca aparitia ta trebuie sa fie una sofisticata si la rochie-cu-paietecare iti doresti sa te faci remarcata prin eleganta si rafinament. Fiind cald, nu iti doresti ca tinuta ta festiva sa fie foarte incarcata, motiv pentru care iti oferim urmatoarele sfaturi de care poti tine cont pentru o aparitie de succes: daca alegi sa porti o rochie cu paiete, opteaza pentru un model usor, de vara, cu maneci scurte si confectionat din materiale usoare - precum voalul sau dantela. Nu alege o rochie confectionata integral din paiete, ci una a carei textura are insertii de paiete. Astfel, tinuta ta nu va fi foarte incarcata. In plus, daca porti o rochie cu paiete in sezonul cald, opteaza pentru o culoare deschisa, calda, delicata, cu accente pastel.

Rochia cu paiete Ingrid este confectionata din dantela brodata manual cu paiete, si impresioneaza atat prin croiala conica, datorita careia formele tale feminine iti sunt puse in evidenta, cat si prin culoarea deosebita; tonurile de somon-corai, cu accente de pastel, nu numai ca iti confera delicatete si rafinament, dar este si o nuanta care se potriveste de minune cu un bronz usor de vara. In plus, lungimea sa este ideala pentru a putea fi purtata la numeroase categorii de evenimente. Pretioasa prin definitie, rochia cu paiete nu are nevoie de foarte multe accesorii pentru a te aduce in centrul atentiei. 

Tu ce rochii cu paiete ai alege sa porti la evenimentele acestui sezon?

Missgrey @ Jun 11, 2016 +